Mourinju neatvainosies par iebakstīšanu acī «Barcelona» trenerim

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas futbola čempionāta karaliskās komandas Madrides «Real» galvenais treneris Žozē Mourinju neatvainosies «Barcelona» trenerim Tito Vilanovam par iebakstīšanu viņam acī, Spānijas presei paziņoja Mourinju pārstāvis.

Spānijas Superkausa izcīņas otrās spēles noslēgumā, kurā «Barcelona» bija pārāka ar 3:2, laukumā sākās nekārtības, un kādā no epizodēm Mourinju piegāja pie «Barcelona» galvenā trenera Hosepa Gvardiolas asistenta Vilanovas, ar pirkstu iebakstot viņam acī.

«Žožē neatvainosies. Viņš skaidri izteicās, ka aizsargāja Madrides «Real»,» teica trenera pārstāvis Eladio Paramess. «Viņam vienalga, ko vēsta prese, jo svarīgākais ir, ko domā «Real» līdzjutēji.»

Kā stāstīja Paramess, Mourinju šādi atbildējis uz «Barcelona» rezervistu soliņa provokācijām. Pēc tam, kad Mourinju Vilanovam iebakstīja acī, «Barcelona» treneris krietni pazīstamāko speciālistu spēcīgi pagrūda.

Pēc mača «Real» Mourinju apgalvoja, ka nezina, kas ir Vilanova. «Pito Vilanova? Es nezinu, kas Pito tāds ir,» teica Mourinju.

Tikmēr «Barcelona» aizsargs Herards Pikē Mourinju apvainoja Spānijas futbola postīšanā. «Mourinju iznīcina Spānijas futbolu. Dažreiz viņi saka, ka pie tā vainīgs ir Katalonijas futbols, bet vainīgie ir Madridē,» uzsvēra futbolists.

Kā ziņots, Spānijas Superkausa izcīņā divu spēļu summā ar rezultātu 5:4 triumfēja «Barcelona».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu