Mourinju noliedz runas par atgriešanos Milānā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas kluba Madrides «Real» galvenais treneris Žozē Mourinju noliedzis runas, ka nākamajā sezonā viņš varētu atgriezties Itālijas čempionvienībā Milānas «Inter».

Itālijas masu mediji pieļāva, ka Mourinju varētu atgriezties Milānā, jo viņš savus bērnus piereģistrējis skolā, kurā viņi gāja pagājušās sezonas laikā, kad portugālis palīdzēja «Inter» vienībai triumfēt Itālijas čempionātā, kausa izcīņā un UEFA Čempionu līgā.

«Runas, ka nākamajā sezonā varētu atgriezties «Inter» komandā ir nepatiesas. Pilnīgi nepatiesas,» preses konferencē uzsvēra Mourinju. «Es kļūstu arvien laimīgāks Madrides «Real» komandā. Parasti manas komandas otrajā sezonā spēlē labāk nekā pirmajā, tāpēc vēlos palikt Madridē, jo ticu, ka nākamajā sezonā «Real» spēlēs labāk.»

Kā ziņots, trešdien Mourinju vadītā «Real» komanda pēc 18 gadu pārtraukuma triumfēja Spānijas Karaļa kausa izcīņā, finālspēlē ar 1:0 papildlaikā pieveicot «FC Barcelona».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu