Muļķīgā situācijā «iekuļas» spaisa tirgotājs (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daniel Mohr, CC BY-NC-ND 2.0

Trešdien muļķīgā situācijā nonācis kāds tā dēvēto «legālo narkotiku» tirgonis, kurš sūdzējās policijai par izsistu stiklu, bet rezultātā «iekrita» pats.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē informē, ka trešdien vakarā policisti saņēma izsaukumu uz Jēzusbaznīcas ielu. Izsaucējs ziņoja, ka tirdzniecības vietā izsists stikls.

Ierodoties notikuma vietā, lai skaidrotu stikla izsišanas apstākļus, policisti vispirms nolēma arī atkārtoti pārbaudīt šo tirdzniecības vietu.

Pārbaudes rezultātā atrasti un atsavināti vēl 23 iepakojumi ar augu valsts izcelsmes maisījumiem, savukārt par izsisto stiklu ziņojušais tirdzniecības vietas darbinieks no iesnieguma atteicās.

Pārbaužu rezultātā sākts viens kriminālprocess un trīs administratīvās lietas.

Atsavinātās vielas nosūtītas ekspertīzei, lai noskaidrotu, vai šie maisījumi satur aizliegto vielu sarakstā esošas narkotiskās vai psihotropās vielas.

Policijā norāda, ka trešdien pa dienu Valsts policisti sadarbībā ar pašvaldības likumsargiem veica profilaktisko reidu jauno psihoaktīvo vielu tirdzniecības vietās.

Reida laikā policisti pārbaudīja četras adreses - Marijas ielā, Avotu ielā, Augusta Deglava ielā un Jēzusbaznīcas ielā, kur kopā atrada un atsavināja 77 iepakojumus ar augu valsts izcelsmes maisījumiem.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu