Mūrniece: jāparedz kriminālatbildība par viltus meteorītu radīšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jautāta, kā Iekšlietu ministrija reaģēs, ja «Tele 2» tuvākajā laikā īstenos vēl kādu pasākumu akcijas ietvaros, kurā tiks maldināti glābšanas dienesti, ministre Linda Mūrniece (JL) portālam «Apollo» pauda nožēlu, ka pašlaik likums neparedz kriminālatbildību šādos gadījumos.

«Šobrīd ministrija strādā pie tā, lai liegtu rīkot šādas akcijas,» teica iekšlietu ministre un piebilda, ka otrdienas Vanšu tiltā kāpējam sods par izdarīto varētu būt pat divi gadi cietumā. «Manuprāt, šie [viltus meteorīts Mazsalacā un Vanšu tiltā kāpējs, kurš pilnībā bloķēja satiksmi uz tilta] nodarījumi ir līdzvērtīgi.

Pēc Mūrnieces teiktā, arī kādam citam var ienākt prātā izmantot valsts dienestus savās reklāmas kampaņās.

Tāpat iekšlietu ministre pauda cerību, ka uzņēmuma «Tele 2» vadība ievērojusi: «visi nav sajūsmā par šo akciju un uzņēmums neturpinās uz Iekšlietu ministrijas rēķina veidot savas reklāmas akcijas». 

svētdienas vakarā Latviju pāršalca ziņa, ka Mazsalacas apkaimē nokritis meteorīts

Bet pirmdienas vakarā mobilo sakaru uzņēmums «Tele 2» paziņoja, ka tā ir uzņēmuma sarīkota akcija, lai iedvesmotu Latvijas iedzīvotājus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu