Mūze: Maskavā darīšu visu, ko spēju, ko ķermenis ļaus (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas šķēpmetēja Līna Mūze pastāstījusi par gatavošanos pasaules čempionātam, kurš šonedēļ sāksies Maskavā.

«Ja godīgi, es jau biju gatava atpūtai, jo viss šogad ir izdarīts. Bet, ja reiz esmu visai Latvijai apsolījusi, ka labota personīgā rekorda gadījumā braukšu uz pasaules čempionātu, tad diemžēl jābrauc,» intervijā laikrakstam «Diena» saka sportiste.

Mūze norāda, ka, ja nebūtu paudusi publiski solījumu startēt pasaules čempionātā, visticamāk šķēpmetēja būtu palikusi mājās.

«Es domāju, ka jā - nebrauktu. Arī tagad nav simtprocentīgas vēlmes braukt uz pasaules čempionātu, jo, skrienot pēc normatīva, kas nav nekāds maziņais, esmu ieguvusi tik daudz visādu sīku traumu… Šobrīd patikas nav. Trenējos un visu daru, bet caur sāpēm. Dakteri saka, ka nevajagot turp braukt, ka jāgatavojas nākamajam gadam un jāatpūšas, bet…»

Man vislabākie rezultāti ir tad, kad neesmu sastresojusies. Arī U-23 čempionātā vislabākais metiens man padevās jau tad, kad biju droša par zeltu. Maskavā darīšu visu, ko spēju, ko ķermenis ļaus. Nekad nav bijis tā, ka nesakožu zobus. Pirms tam nevēlējos braukt uz turieni, jo ar 60 metriem nevar pretendēt uz finālu. Ja nevari cīnīties par augstām vietām, tad kāpēc vispār turp braukt?,» secina Mūze.

Jau ziņots, ka šonedēļ Krievijas galvaspilsētā Maskavā sāksies pasaules čempionāts vieglatlētikā. Latviju sacensībās pārstāvēs desmit sportisti.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu