Mūžīgie strīdi ar mammu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Sveiki, man ir problēma. Es pat nezinu, ko darīt, man ar māti nav normālas attiecības, mēs katru dienu strīdamies, un katra strīda beigās viņa pasaka, lai eju prom no mājām, lai eju dzīvot citur. Viņa vienmēr saka, ka nemācos un neko nemāku darīt un ka nekas nebūšu, kad izaugšu (bet ir tāda lieta, ka es mācos, un labi), ka būšu kaut kāda sētniece, kas ne graša nenopelnīs :( Visu, ko es vēlos, man neļauj... Ļauj tikai to, kas patīk viņai. ;( Pie visa vainīga esmu es, un tā ir vienmēr, un, kad vainīga māte, tad viņa to neatzīst un sāk bļaut uz mani. Bet dīvaini ir arī tas, ka viņa ir arī laba pret mani, kad pēkšņi ļauj kaut ko.  Man vienkārši sāp sirds, citreiz pat gribu vienkārši pakārties, es gribu dzīvot normālu dzīvi kā visi citi pusaudži. Es vēlētos kaut mana māte būtu tāda, kurai ir vienalga, ko bērns velk, kur iet.

Sveika! No vienas puses, nejauki, ka māte savas garastāvokļa maiņas, bažas un bailes tik ļoti tieši vērš pret Tevi. Jā, šajos pārmetumos visvairāk jūtamas tieši bailes un bažas par to, lai Tev viss būtu labi. Acīmredzot citādi viņa savas izjūtas atklāt neprot, varbūt viņu pašu bērnībā audzinājuši ar rāšanos un biedēšanu. Bet, zini, vienā lietā Tev nav taisnība — nebūtu labāk, ja Tavai mātei būtu vienalga. Tava mamma Tevi mīl un par Tevi raizējas, kas tomēr ir daudz labāk nekā vienaldzīga attieksme! Tev iesakām viņas vārdus (ja tie ir skaidri nepamatoti), mazliet laist gar ausīm, bet sarunās iesaistīties centies tad, kad mamma ir noskaņota priecīgāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu