«Muzikālās Bankas» vērtīgāko dziesmu noskaidros jau šo sestdien (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujas «Muzikālā Banka 2013» apbalvošanas ceremonija notiks šo sestdien, 25.janvārī, Olimpiskajā centrā «Ventspils». Šobrīd visi balsojuma rezultāti jau ir apkopoti un tiks paziņoti apbalvošanas ceremonijas beigās, kad uzzināsim, kura kļuvusi par aizvadītā gada vērtīgāko dziesmu, kā arī to, kādā secībā sarindojušās piecpadsmit labākās 2013.gada dziesmas.

Aptaujas noslēguma ceremonijas šovs Ventspilī šogad vizuāli veidots ziemas noskaņās. To atklās ar īpaši veidotu uvertīru, kurā ieskanēsies visu piecpadsmit fināla dziesmu motīvi. Gada labākās dziesmas koncertā izskanēs gan grupu izpildījumā, gan kopā ar Kristapa Krievkalna instrumentālo grupu un Ventspils mūzikas vidusskolas stīgu ansambli.

Arī visi «Muzikālās Bankas» eksperti parūpējušies par īpašiem priekšnesumiem. Diriģents Mārtiņš Klišāns dziedās senu Raimonda Paula dziesmu «Ziemas vakars», Aigars Grauba uzstāsies kopā ar leģendāro «Jumpravu», Kārli Auzānu redzēsim muzicējam kopā ar «Melo-M», savukārt Kristīne Kārkle-Puriņa tandēmā ar Juri Vaivodu izvēlējušies temperamentīgo latviešu tautas dziesmu «Apkal manu kumeliņu». Jaukus muzikālus pārsteigumus sarūpējuši arī pārējie eksperti - Ēriks Ešenvalds, Linda Leen, Uģis Roze un Edgars Kramiņš.

Skatuves video projekcijas papildinās specefekti, tumsa mīsies ar gaismu un ziemas spelgonī iedegsies īsts Jāņu ugunskurs. «Uz šīs skatuves viss ir iespējams,» emocionālus un vizuāli negaidītus mirkļus sola koncerta režisors Valdis Pavlovskis.

Svinīgās ceremonijas vadītājs šogad būs mūziķis Valters Frīdenbergs, un viņam līdzās uz skatuves darbosies arī Latvijas Radio 2 programmu vadītāji – Baiba Palkavniece un Kaspars Mauriņš.

  • No plkst. 19:00 pasākuma tiešraide skanēs Latvijas Radio 2, bet pēc «Panorāmas» plkst. 21:25 to varēs vērot arī LTV1.
  • Biļetes uz apbalvošanas ceremoniju un tās ģenerālmēģinājumu 25. janvārī plkst. 14:00 nopērkamas visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu