Mūzikas festivālā ASV piedzēries autovadītājs izraisa traģēdiju (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Steve Rhode, CC BY-NC-ND 2.0

ASV notiekošajā gadskārtējā Ostinas mūzikas festivālā «SXSW» piedzēries autovadītājs ietriecies cilvēku pūlī, nogalinot divus cilvēkus, vēsta ASV mediji. 

Oficiālā informācija liecina, ka cilvēku pūlis gaidījis kārtējo festivāla koncertu, taču pēkšņi norobežojošajās barjerās ietriekusies automašīna. Neskatoties uz sadursmi ar aizsargbarjerām, dzērumā esošais šoferis mēģinājis turpināt braukšanu, notriecot un ievainojot vēl vairākus cilvēkus.

Policija informē, ka notikuma vietā divi cilvēki gājuši bojā, un vēl vismaz 21 cilvēks ievainots. Tāpat tiek ziņots, ka pūlim izdevās aizturēt dzērumā esošo vadītāju.

Sākotnēji tika izskatīta versija, ka autovadītājs ietriecās pūlī, jo viņš bēdzis no policijas, taču šīs aizdomas netika apstiprinātas.

Vietējā policija paudusi, ka šajā nelaimes gadījumā kopā tika iesaistīti 23 cilvēki. Divi cilvēki zaudējuši dzīvību, bet vēl pieci ļoti smagā stāvoklī nogādāti slimnīcā.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu