Mūzikas festivāls - «Visas Zvaigznes Vienā Naktī»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

11.februārī, OZO Ledus hallē, no plkst.19.00 notiks mūzikas festivāls - «Visas Zvaigznes Vienā Naktī». Neatkarīgā «Mūzikas Producentu Grupa» piedāvā šā gada pašmāju mūzikas grandiozāko Valentīndienas ieskaņas pasākumu «Visas Zvaigznes Vienā Naktī».

Iemīļotākās grupas un populārākie estrādes mākslinieki vienas nakts laikā klausītājiem sagādās pozitīvu emociju un mīlestības bagātu jūtu gammu.

Festivāls norisināsies divās daļās. Pirmajā, vakara daļā apmeklētājus sagaida konkursi un dažādi pārsteigumi, par kuriem gādās O! Kartes skatuves līderi - grupa «Jātnieki», Normunds Rutulis, grupa «Otra Puse» u.c. mākslinieki.

Pasākuma otrajā daļā Jūsu iemīļotās dziesmas izpildīs «Musiqq», «PeR», Grafomāns un Fakts, Jenny May, Andris Kivičs, Rassell un Samanta Tīna, kā arī varēsiet izkustēties aktuālos deju ritmos nakts diskotēkā Dj Japāņa un Dj Kaspara Markševica vadībā /Cash/.

Par godu visu mīlētāju svētkiem tiks iedarbināts īpašs mīlestības pasts, kurā ikvienam apmeklētājam būs iespēja nodot sirsnīgu un mīlošu sveicienu gan saviem jau mīļotajiem cilvēkiem, gan arī tiem, kuri savu otro pusīti vēl meklē. Pasākuma laikā tiks izspēlētas arī dažādas loterijas!

Festivāla organizatori piedāvā lielisku iespēju pēc pasākuma apmeklēt «āfterpārtiju» klubā «Tonuss» pilnīgi bez maksas, jo viena ieejas biļete derēs gan «Ozo Ledus hallē», gan klubā.

Biļešu iepriekšpārdošana notiek visās «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās kā arī Jelgavas kultūras centrā un Zemgales Olimpiskajā centrā.

Biļešu cena iepriekšpārdošanā tikai 4 Ls, pasākuma dienā 6 Ls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu