Mūzikls «Pūt, vējiņi!» viesosies Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 25. februārī Liepājas teātris ar mūziklu «Pūt, vējiņi!» viesosies Rīgā, Dailes teātrī, informēja Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Borga.

Kārļa Lāča, Jāņa Elsberga un Evitas Mamajas mūzikls «Pūt, vējiņi!» Liepājas teātra repertuārā ir jau trešo sezonu - to 2011.gada rudenī iestudēja režisors Dž.Dž.Džilindžers. Mūziklu iecienījuši gan Liepājas, gan pārējās Latvijas iedzīvotāji - līdz šim tas spēlēts pilnās zālēs un to noskatījušies jau vairāk nekā 30 000 skatītāju. Rīgā vien jau nospēlētas 10 izrādes.

«Pūt, vējiņi!» saņēmuši ne tikai skatītāju mīlestību, bet arī profesionāļu novērtējumu - tā atzīta par 2011./2012.gada sezonas «Gada muzikālo izrādi», «Spēlmaņu nakts» balvas saņēmuši arī iestudējuma horeogrāfe Inga Krasovska un komponists Kārlis Lācis. Izrāde ieguvusi raidījuma «100g kultūras» balvu «Kilograms kultūras 2011» nominācijā «Teātris», bet pavisam nesen iegūta arī Egona Līva piemiņas balva «Krasta ļaudis» nominācijā «Labākā realizētā literārā iecere».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu