Nabokovs atgriežas Sanhosē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Krievu hokeja vārtsargs Jevgēņijs Nabokovs pēc līguma laušanas ar KHL klubu Sanktpēterburgas SKA dosies uz ASV pilsētu Sanhosē, vēsta Krievijas masu mediji.

Krievijas izlases pamatvārtsargs šovasar pievienojās SKA, un tas kļuva par vienu no skaļākajiem darījumiem starpsezonā. Pirms tam Nabokovs NHL bija aizvadījis 12 sezonas, kļūstot par vienu no līgas labākajiem vārtsargiem.

«Nekas īpašs nav noticis. Vienkārši Jevgēņijam radušās ģimenes problēmas. Viņš man piezvanīja svētdien, bet pirmdien no rīta es atbraucu uz Sanktpēterburgu, lai tiktos ar SKA komandu,» saka vārtsarga aģents Sergejs Isakovs.

«Nabokovs lūdza pārtraukt viņa četrus gadus ilgo līgumu ar klubu. Viņam tas bija jādara ģimenes apstākļu dēļ. Viņam jāatgriežas Ziemeļamerikā. Tas, kas ir noticis mana klienta ģimenē, atvainojat, es jums nestāstīšu,» paskaidroja Isakovs.

Aģents pastāstīja, ka ar klubu vārtsargam nekāda konflikta neesot. Teorētiski pastāv iespēja, ka vārtsargs var atgriezties SKA, tajā pašā laikā Isakovs norāda, ka Nabokovam nav arī aizvērtas durvis uz Nacionālo hokeja līgu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu