Nadals kortā atgriezīsies nākamnedēļ Monreālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Spāņu tenisists Rafaels Nadals, kurš savainojuma dēļ šovasar nepiedalījās Vimbldonas čempionātā, lielajā tenisā atgriezīsies nākamnedēļ, kad piedalīsies Monreālas «1000 Series» turnīrā, atklāja viņa treneris un tēvocis Tonijs Nadals.

Pasaules ranga otrās vietas īpašnieks pēdējos divus mēnešus atguvās no problēmām ar abiem ceļgaliem. Pēdējo maču Nadals aizvadīja 31. maijā, kad Francijas atklātā čempionāta ceturtās kārtas mačā zaudēja zviedram Robinam Sēderlingam.

«Rafa spēlēs Monreālā. Tās ir labas ziņas,» pavēstīja Tonijs Nadals. «Cita lieta, kādā formā viņš būs. Es varu iedomāties, ka viņš nebūs ļoti labā kondīcijā. Jā, viņš trenējās, taču ar lielu piesardzību.»

«Lai redzētu, kādā formā viņš ir, mums būs jāskatās, kā viņš izskatīsies pirmajā mačā,» teica Tonijs Nadals.

«Pagaidām nav izvirzīti nekādi konkrēti mērķi. Galvenais šobrīd ir formas atgūšana un pienācīga sagatavošanās ASV atklātajam čempionātam,» piebilda Tonijs Nadals.

Jau ziņots, ka jūnijā 23 gadus vecais tenisists veselības problēmu dēļ nolēma nepiedalīties Vimbldonas čempionātā. Viņa izstāšanās galvenais iemesls bija problēmas ar abiem ceļgaliem. Nadalu jau vairākus gadus moka ceļgalu saišu iekaisums jeb tendinīts, ko izraisījis viņa aktīvais spēles stils un biežā spēlēšana uz māla laukumiem.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu