Nadals un Vona saņem «Laureus» balvas

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Spānijas tenisists Rafaels Nadals un ASV kalnu slēpotāja Lindseja Vona pirmdien Abudabi kļuva par «Laureus» balvu sportā ieguvējiem.

Tenisa ranga līderi Nadalu un Pasaules kausa īpašnieci Vonu nosauca par 2010. gada labākajiem sportistiem. Gada labākās komandas lauri tika Pasaules kausu izcīnījušajai Spānijas futbola valstsvienībai.

Vācijas golferi Martinu Kaimeru nosauca par 2010.gada lielāko atklājumu, bet desmitkārtējo pasaules čempionu sērfošanā amerikāni Kelliju Sleiteru atzina par labāko aktīvajos sporta veidos. Balvu par gada atgriešanos piešķīra Itālijas motošosejniekam Valentīno Rosi, kurš 41 dienu pēc kājas lūzuma atkal bija trasē.

Francijas futbola leģendu Zinedinu Zidanu godināja par izcilu ieguldījumu sporta attīstībā, turpretim Raidera kausa izcīņas Eiropas golferu komanda saņēma balvu par sportiskā gara iemiesojumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu