Nākamnedēļ iznāks «Prāta vētras» jaunais DVD

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau nākampirmdien, 1. decembrī, iznāks grupas «Prāta vētra» DVD ieraksts no šīs vasaras koncertturnejas «Tur kaut kam ir jābūt» noslēguma koncerta Mežaparka Lielajā estrādē.

Jau ziņots, ka «Prāta vētras» turneja «Tur kaut kam ir jābūt» pārspējusi visus līdzšinējos koncertu apmeklētības rekordus Latvijā — kopumā piecos koncertos pulcējot vairāk nekā 80 000 apmeklētāju. Noslēguma koncertu Mežaparkā apmeklēja 45 000 skatītāju. Turneja Latvijas vēsturē iegājusi arī ar pirmo reizi šāda mēroga koncertā izmantoto apaļo skatuvi, kas skatāma no 360 grādu leņķa.

Šodien TV mūzikas kanālos pirmizrādi piedzīvoja videoklips no jaunā DVD — «Prāta vētras» un Gustavo kopīgi izpildītā dziesma «Bronza».

DVD ierakstā iekļautas arī koncerta īpašo viesu — Gustavo, grupas «Bi-2», «gg choir» un Vairas Vīķes-Freibergas — uzstāšanās. Ieraksta kopējais laiks ir aptuveni 150 minūtes.

DVD režisors Kaspars Roga apgalvo: «Šis DVD ir labākais, kas līdz šim «Prāta vētrai» ir bijis.»

Patlaban «Prāta vētra» turpina darbu studijā pie albuma angļu un krievu versijas — albuma izdošana un tai sekojoša koncertturneja Eiropā un Krievijā plānota nākamajā gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu