Naktī aiztur dejojošu huligānu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Policisti naktī uz ceturtdienu aizturējuši četrus jauniešus, kuri naktī dejojuši uz ielas, pēc kā viens piestreipuļoja pie sabiedriskā transporta pieturas un ar kāju izsita pieturas stiklu.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē informē, ka naktī ap plkst.3 kāda sieviete uz ielas pamanīja četrus jauniešus, kuri uzvedās neadekvāti.

Jaunieši gāja pa ielu, uzvedās ļoti skaļi un dejoja. Iespējams, viņi atradās reibuma stāvoklī. Pēkšņi viens no jauniešiem dejojot piestreipuļoja pie sabiedriskā transporta pieturas, kas atrodas Slokas un Kalnciema ielas krustojumā, un ar kāju sperot, izsita pieturas stiklu.

Redzot notikušo, aculieciniece par to ziņoja Rīgas Kurzemes iecirkņa policijas darbiniekiem, kuri nekavējoties ieradās notikuma vietā.

Policisti visus četrus jauniešus aizturēja un nogādāja policijas iecirknī. Jaunietis, kurš izsita sabiedriskā transporta pieturas stiklu ir 1995.gadā dzimis un iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Aizturētais atzina, ka iepriekš visi kopā lietojuši alkoholiskos dzērienus, bet vēlāk, ejot pa ielu, sākuši dejot. Pēkšņi ejot garām sabiedriskā transporta pieturai izlēmis iespert pa tās stiklu, kā rezultātā izsita to.

Aizturētais savu vainu atzīst un ļoti nožēlo izdarīto. Viņa organismā konstatētas 1,13 promiles alkohola.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par huligānismu, ja tas saistīts ar mantas bojāšanu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu