Naktī gaidāma netipiski zema gaisa temperatūra

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Naktī uz piektdienu daudzviet Latvijā veidosies migla, redzamībai vietumis sarūkot līdz simts metriem, un gaisa temperatūra būs netipiski zema, prognozē sinoptiķi.

Gaiss atdzisīs līdz +5..+10 grādiem; vietām Kurzemē, ilgstoši saglabājoties bezvējam un skaidram laikam, iespējama gaisa temperatūras pazemināšanās līdz pat +3 grādiem un salna zāles virskārtā.

Aizejošo lietus mākoņu ietekmē vietām, galvenokārt Latgalē, naktī vēl nedaudz īslaicīgi līs, dienā visā valstī gaidāms sauss un pārsvarā saulains laiks. Dominēs lēns līdz mērens ziemeļrietumu vējš, un gaisa temperatūra piektdienas pēcpusdienā pakāpsies līdz +18..+23 grādiem, par grādu zemāka temperatūra saglabāsies Rīgas jūras līča piekrastē.

Rīgā naktī var veidoties migla, diena gaidāma sausa un saulaina. Vējš lēni līdz mēreni pūtīs no ziemeļrietumiem. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +10 grādiem, piepilsētā - līdz +7 grādiem. Dienā gaiss iesils līdz +19 grādiem, Rīgas jūras līča piekrastē - līdz +17 grādiem.

Ultravioletās radiācijas indekss ceturtdien Rucavā paaugstinājās līdz 6,8, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati, un augsta ultravioletā radiācija būs arī piektdien, tādēļ laikā no pulksten 11 līdz 16 nav vēlams ilgstoši uzturēties saulē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu