Naktī Rīgā aplaupa trīs jauniešus (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: aha42 | tehaha, CC BY-NC 2.0

Pirmdienas naktī par trīs jauniešu aplaupīšanu policija aizturējusi divus jaunus vīriešus, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Šonakt ap pulksten 3 Rīgas Latgales policijas iecirknī tika saņemta informācija par laupīšanu, kas notikusi Rīgā, Avotu un Matīsa ielas krustojumā.

Uz notikuma vietu nekavējoties izbrauca patruļdienesta darbinieki, kurus sagaidīja trīs jaunieši un paskaidroja, ka viņus aplaupījuši divi vienaudži, kas piedraudējuši ar pistolei līdzīgu priekšmetu un visiem trim atņēmuši mobilos tālruņus.

Policijas darbinieki kopā ar cietušajiem apbraukāja tuvāko teritoriju un Ģertrūdes ielā pamanīja divus jauniešus, uz kuriem cietušie norādīja kā uz iespējamiem vainīgajiem. Visi notikumā iesaistītie tika nogādāti Rīgas Latgales policijas iecirknī, kur cietušie uzrakstīja iesniegumu par notikušo.

Aizturētie ir 1992.un 1993.gadā dzimuši jaunieši, kuri jau agrāk tiesāti par mantiska rakstura noziegumiem.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par laupīšanu grupā un aizturētie ievietoti īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Par notikušo turpinās izmeklēšana.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu