Naktī vietām stipri snidzis; autovadītājiem jābūt īpaši uzmanīgiem (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ceturtdienas rītā braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem valsts centrālajā un austrumu daļā, kur nakts pirmajā pusē stipri sniga un putināja, apgrūtina apledojuma veidošanās, autoceļi sniegoti. Brauktuves tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem, informē uzņēmumā «Latvijas Valsts ceļi».

Rīgas apkārtnē veidojas apledojums uz apvedceļiem Salaspils – Babīte un Baltezers - Saulkalne; Ainažu, Siguldas un Valmieras virzienos brauktuves sniegotas un veidojas apledojums visu maršruta garumā; Daugavpils virzienā autoceļi apledo un sniegoti posmos Rīga – Nīcgale, Jēkabpils – Terehova, Grebņeva – Špoģi un uz Rēzeknes apvedceļa; Bauskas virzienā veidojas apledojums posmā Rīga - Ķekava.

Jelgavas virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Rīga – Olaine; Liepājas virzienā autoceļš apledojis posmā Rīga – Kalnciems; Ventspils virzienā veidojas apledojums posmā Rīga – Kūdra.

Uz reģionālajiem autoceļiem sniegs un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus Vidzemē un Latgalē un uz atsevišķiem ceļa posmiem Rīgas apkārtnē. Brauktuves sniegotajos un slidenajos ceļa posmos tīra un apstrādā ar pret apledojuma materiāliem.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu