Nakts laikā slēgs satiksmi Kr.Valdemāra ielā un Meierovica bulvārī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sakarā ar tramvaju sliežu ceļa pārbūves darbiem Krišjāņa Valdemāra, Kronvalda bulvāra un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra krustojumā no 27. jūnija līdz 8. jūlijam no plkst. 22.00 līdz plkst. 6.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī posmā un virzienā no Smilšu ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai (izņemot transportlīdzekļus uz pazemes autostāvvietu Jēkaba Kazarmās), «Apollo» informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Naktī no 8. uz 9. jūliju no plkst. 0.00 līdz plkst. 4.50 un naktī no 9. uz 10. jūliju no plkst. 23.50 līdz plkst. 5.50 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Krišjāņa Valdemāra ielā, posmā no Raiņa bulvāra līdz Zigfrīda Annas Meierovica bulvārim un Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī posmā un virzienā no Smilšu ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai (izņemot transportlīdzekļus uz pazemes autostāvvietu Jēkaba Kazarmās).

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas ielas slēgtajā posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi. Nepieciešamības gadījumā darbu veicējiem uzdots nodrošināt Ceļu policijas satiksmes regulētājus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu