Narkotiku dēļ mirušā aktiera līgava beidzot sākusi runāt (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Jau ziņojām, ka daudzus TV skatītājus jūlijā nepatīkami pārsteidza ziņa par populārā amerikāņu seriāla «Glee» («Radīti skatuvei») aktiera Korija Monteita pēkšņo nāvi. Viņš nomira viesnīcā no heroīna un alkohola pārdozēšanas. Līdz šim viņa līgava nebija veikusi nevienu publisku paziņojumu, jo nespēja atgūties no šoka.

Monteita mīļotā bija viņa seriāla kolēģe - aktrise Lea Mišela. Viņu stāsts bija seriāla kvēlāko fanu sapņu piepildījums - abi bija pāris kā filmā, tā dzīvē.

Kopš Korija nāves 13.jūlijā Mišela bija pazudusi no publiskās dzīves un publiski «nerunāja». Nesen viņa nolēmusi pateikties par šajā grūtajā brīdī sniegto atbalstu.

Vietnē «Instagram» Lea ievietojusi foto, kurā abi jaunieši redzami mīļi apskāvušies. Foto peivienots teksts: «Paldies visiem, ka palīdzējāt man pārdzīvot šo laiku - ar savu lielo mīlestību un atbalstu. Korijs vienmēr paliks manā sirdī.»

Korijs un Lea kā pāris kopā bija pusotru gadu un traģiskais notikums neļāva īstenoties pēc divām nedēļām plānotajām kāzām.

Kā zināms 31 gadu vecais Monteits tika atrasts miris viesnīcas numurā Kanādas rietumu pilsētā Vankūverā.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu