Naumovs: «Donbass» ir spēcīga vārtsargu līnija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

KHL komandas Doņeckas «Donbass» jaunais vārtsargu treneris Sergejs Naumovs kluba oficiālajā mājaslapā izteicies, ka komandai ir spēcīga vārtsargu līnija. 

«Kamēr rit pirmssezonas treniņnometne, novērtēt mūsu vārtsargu līmeni ir pāragri,» uzskata Naumovs. «Zinot vārtsargus pēc uzvārdiem, varu teikt, ka vārtsargu līnija «Donbass» komandai ir diezgan spēcīga. Par viņu meistarību un kvalifikāciju nekādu šaubu nav. Šos vārdus ir apliecinājis viņu sniegums.»

«Ērika Ersberga aktīvā ir Gagarina kauss, bet Jans Laco tika atzīts par aizvadītā pasaules čempionāta labāko vārtsargu. Esmu sekojis līdzi viņu sniegumam,» norāda treneris.

«Kontakts izveidojās uzreiz. Ar Ēriku runājam angliski, bet Jans cenšas runāt krieviski un angliski. Nezinu, vai vārtsargiem ir bijušas grūtības kontaktēties ar mani, taču man tādu nav bijis,» piebilst Naumovs.

Atgādinām, ka Naumovs par «Donbass» vārtsargu treneri kļuva svētdien, bet pagājušajā sezonā viņš bija Rīgas «Dinamo» vārtsargu treneris. Tāpat Naumovs joprojām būs arī Latvijas valstsvienības vārtsargu treneris.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu