NBA finālsēriju ar uzvaru sāk «Thunder»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

NBA finālsērijas pirmajā spēlē aizvadītajā naktī pie panākuma tika Rietumu konferences čempioni Oklahomsitijas «Thunder».

Finālsērijas pirmajā mačā «Thunder» komanda savā laukumā ar 105:94 pieveica Maiami «Heat», sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Uzvarētāju labā 36 punktus guva Kevins Durents, bet 27 punkti un 11 rezultatīvas piespēles bija Rasela Vestbruka rēķinā. «Heat» komandā ar 30 punktiem izcēlās Lebrons Džeimss, 19 punktus sakrāja Dveins Veids, bet 17 punktus pievienoja Šeins Batjē.

Jau pirmajā ceturtdaļā 11 punktu pārsvaru (27:16) spēja iegūt «Heat», kuriem plusus izdevās saglabāt arī otrajā ceturtdaļā. Tikai trešās ceturtdaļas vidū «Thunder» beidzot panāca neizšķirtu (60:60), bet pirms pēdējām 12 minūtēm mājiniekiem bija minimāls pārsvars (74:73). Nepilnas četras minūtes līdz mača beigām «Thunder» izdevās sasniegt jau desmit punktu pārsvaru (93:83), bet viesi atlikušajā laikā atspēlēties neprata.

Finālsērijas otrais mačs notiks naktī uz piektdienu turpat Oklahomsitijā, bet trešā un un ceturtā spēle paredzētas attiecīgi 17. un 19. jūnijā Maiami.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu