NBA zvaigzne Entonijs vasarā apsver iespēju kļūt par brīvo aģentu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas «Knicks» līderis Karmelo Entonijs apsver iespēju pēc sezonas kļūt par brīvo aģentu, atzinis basketbolists.

Savu trešo gadu Entonijs «Knicks» rindās pleca savainojuma dēļ noslēdzis priekšlaicīgi. Tomēr basketbolists kopumā regulārajā čempionātā vidēji guva 27,4 punktus, kas ir otrs labākais rādītājs starp visiem NBA spēlētājiem.

Par spīti lieliskajam Entonija sniegumam, Ņujorkas klubs šajā sezonā nespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs pirmo reizi kopš 2011. gada. Tādējādi amerikānis pirmo reizi karjerā nedosies laukumā kādā no play-off cīņām. Šis notikums spēlētājam licis nopietni apdomāt kluba maiņu.

«Šobrīd nav viegla situācija. Man daudz kas vēl ir jāpadomā,» izteicās Entonijs.

Karjeras gaitā 29 gadus vecais basketbolists izslēgšanas mačos piedalījies 66 reizes, kuros izcēlies vidēji ar 25,7 punktiem.

«Man ir žēl Entonija vairāk nekā jebkuram citam. Pēc tik lieliskas rezultativitātes sezonas gaitā viņš ir pelnījis spēlēt izslēgšanas mačos, tāpēc jūtos nelāgi par to,» atzinis kluba treneris Maiks Vudsons, kurš nākamajā gadā vairs nebūs pie komandas stūres.

«Knicks» šobrīd ar 36 panākumiem 81 mačā ieņem devīto vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, par vietu izslēgšanas turnīrā vairs necīnoties.

Kā zināms, Entonijs Ņujorkas klubam pievienojās 2011. gadā, kad basketbolistu pēc astoņām sezonām Denveras «Nuggets» rindās aizmainīja kluba vadība, bet «Nuggets» komanda Entoniju izvēlējās 2003. gada NBA drafta pirmajā kārtā ar kopējo trešo numuru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu