NBS komandieris karavīru tuviniekus informē par situāciju Afganistānā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sestdien Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris ģenerālmajors Raimods Graube  tikās ar starptautiskajā operācijā Afganistānā dienošo karavīru tuviniekiem, kuri bija sapulcējušies, lai uzzinātu aktuālāko informāciju par Latvijas karavīru dienesta gaitu Afganistānā, portālu «Apollo» informēja AM Militāri publisko attiecību departamenta pārstāve Dace Kundrāte.

Graube, uzrunājot tuviniekus, pateicās par sniegto atbalstu karavīriem un sūtīja sveicienus no Afganistānas.

NBS komandieris uzsvēra: «Jūsu atbalsts sniedz spēku karavīriem, kas pilda ļoti sarežģītus dienesta pienākumus. Pienākumus, ko karavīri pilda profesionāli un ar augstu atbildības sajūtu.»

Tikšanās laikā 1.kājnieku bataljona komandieris majors Valts Āboliņš, kurš Afganistānā viesojās oktobrī, pastāstīja jaunumus par karavīru dienestu un viņu noskaņojumu, kā arī rādīja jaunākās fotogrāfijas no Afganistānas.NBS komandieris ar karavīru tuviniekiem arī pārrunāja aktuālākos starptautiskās operācijas dienesta jautājumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu