Neadekvāta pasažiera dēļ lidmašīna veic ārkārtas nolaišanos (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Steph' De Wolf, CC BY-NC-SA 2.0

Tiesa uz 10 diennaktīm apcietinājusi 26 gadus vecu programmētāju no Maskavas viņa neadekvātās uzvedības dēļ lidmašīnā «Maskava - Goa». Šī incidenta dēļ lidmašīna bija spiesta veikt ārkārtas nosēšanos Astrahaņas lidostā, vēsta Krievijas mediji.

Lidmašīna, kura izlidoja uz Indiju no Šeremetjevas lidostas Maskavā, bija spiesta veikt piespiedu nosēšanos Astrahaņā pēc tam, kad viens no pasažieriem sāka uzvesties neadekvāti – viņš iesita pa seju savai draudzenei, lamājās, spēra pa priekšējā krēsla atzveltni un koda citiem pasažieriem.

Incidentā neviens necieta. Pret vīrieti tika uzsāktas divas administratīvās lietas – par atrašanos dzēruma sabiedriskā vietā un sīko huligānismu. Tiesa par abām lietām piesprieda vainīgajam 10 diennaktis administratīvā aresta.

Viens no skaļākajiem gadījumiem bija, kad 2013.gada 11.janvārī Sergejs Kabalovs piekāva Tjumeņas aviokompānijas lidmašīnas apkalpes locekli. Viņu izsludināja starptautiskajā meklēšanā un 7.martā viņu aizturēja Grodņas apgabalā Baltkrievijā no Ukrainas. Pagājušā gada maijā Kabalovu notiesāja 3,5 gadu ilgu cietumsodu.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu