Nedēļas horoskops 16.-22. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

AUNS Vajadzēs vairāk uzmanības veltīt ienākumu uzlabošanai. Sevišķi pirmdien un otrdien ar naudu saistītās lietas kļūs patiesi primāras. Nav izslēgts, ka tev nāksies meklēt kādu papildus darbu. No nedēļas vidus priekšplānā izvirzīsies attiecību, ģimenes lietas. Sevišķu uzmanību veltīsi savām atvasītēm, viņu ikdienas gaitām. Attiecībās ar otro pusīti būsi ļoti gādīgs un romantisks, par ko partneris būs neizsakāmi pateicīgs.

VĒRSIS Labprāt pieņemsi jaunus izaicinājumus, nebaidīsies no grūtībām un atbildības. Kaut arī apņēmības un enerģijas trūkumu tev nevarēs pārmest, taču tavi lēmumi var būt samērā tuvredzīgi un ne visai labi pārdomāti. Centies pēc iespējas objektīvāk novērtēt savas iespējas un tikai tad dot nopietnus solījumus. Brīvdienās atslēdzies no visām rūpēm un nesteidzoties nododies sev tīkamām lietām.

DVĪŅI Tevī valdīs īsts nemiera gars, kurš liks neapstāties uz iesāktā, izzināt aizvien jaunas lietas, paplašināt kontaktu loku. Šonedēļ iespējami ārzemju komandējumi, kuros varēsi gūt vērtīgu pieredzi un pierādīt savas saskarsmes dotības. Nonākot citā vidē, tev pavisam savādāk sāks raisīties idejas, tās kļūs daudz skaidrākas un īstenojamākas. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem piemērots laiks, lai meklēju jaunas iepazīšanās iespējas.

VĒZIS Gribēsi izvērtēt līdz šim paveikto un saprast vai esi sasniedzis iepriekš nospraustos mērķus. Kāds no zīmes pārstāvjiem var nolemt pievērsties līdz šim neapgūtam lauciņam. Daudz kas būs atkarīgs no tavas spējas sastrādāties ar kolēģiem, pieņemt savādāku viedokli un rast kompromisus. Ja esi nolēmis pievērsties veselīgākam dzīvesveidam vai tikt vaļā no kāda kaitīga ieraduma, tad šī nedēļa tam ir kā piemērota.

LAUVA Centies apzinīgāk izplānot savu laiku. Rēķinies, ka ierastie darbi prasīs daudz vairāk laika un pacietības, taču tai pat laikā pastāv patiesi labas izaugsmes iespējas. Nav izslēgts, ka augstākstāvošie var piedāvāt tev daudz interesantākas un perspektīvākas darba iespējas. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem esi rezervētāks, atturies no privāto lietu apspriešanas. Arī saistībā ar saviem nākotnes plāniem neesi pārlieku atklāts.

JAUNAVA Apkārt notiekošais diezgan spēcīgi ietekmēs tavus lēmumus. Svarīgi apzināties patiesās vajadzības un aktīvāk atstāvēt savas intereses. Zināmus šķēršļus ceļā uz panākumiem var radīt tev raksturīgais konservatīvisms. Centies būt atvērtāks pret visa veida jauninājumiem. Droši vari pievērsties tehniskām lietām, risināt ar transportu, tirdzniecību saistītus jautājumus. Lielajā steigā un aizņemtībā, nepiemirsti veltīt laiku saviem mīļajiem.

SVARI Zvaigznes iesaka ieklausīties savā priekšnojautā. Sevišķi labi tava intuīcija strādās privātajās lietās. Kopumā šonedēļ būsi noskaņots mainīt tās lietas vai apstākļus, kas tevi neapmierina. Lai gan parasti nopietnu lēmumu pieņemšana tev nenāk viegli, šoreiz skaidri un gaiši zināsi ko vēlies un kā to sasniegt. Ja paraksti kādus dokumentus, kā nākas iepazīsties ar to saturu! Nedēļas nogali velti ģimenei.

SKORPIONS Šonedēļ ir īstais brīdis, lai mestos iekšā darbos un pierādītu uz ko patiesībā esi spējīgs. Tavas līdera dotības un organizatora talants palīdzēs īstenot arī sarežģītas ieceres. Kas attiecas uz privāto dzīvi, arī tur vēlēsies apliecināt sevi. Iespējams, metīsies galvu reibinošā mīlas dēkā. Svarīgi nekrist galējībās un nopietnāk pārdomāt savas rīcības sekas. Brīvdienās, iespējams, apmeklēsi vairākus sabiedriskus pasākumus.

STRĒLNIEKS Tevi vairs neapmierinās līdz šim sasniegtais, gribēsi «pacelt panākumu latiņu» stipri vien augstāk. Sevišķi aktīvi būs tie zīmes pārstāvji, kuriem ir savs bizness. Labas paplašināšanās un izaugsmes iespējas var sniegt sadarbība ar ārzemēm. Kopumā šonedēļ galveno uzmanību veltīsi tieši darbam. Iespējams, tavai otrajai pusītei var nepatikt pārliekā aizņemtība ar darbu. Nedēļas nogale piemērotākais brīdis, lai beidzot pabūtu ar ģimeni un atgūtu iekavēto.

MEŽĀZIS Lai gūtu panākumus, tev vajadzēs sevi attiecīgi noskaņot. Svarīgi koncentrēties uz pozitīvo un nesabiezināt krāsas dzīves negācijām, jo tās nebūt nebūs tik dramatiskas kā tev liksies. Ja rīkosies lēnām, apdomīgi, paspēsi izdarīt patiesi daudz. Tu lieliski tiksi galā ar dažādiem saimnieciskajiem jautājumiem, dokumentāciju, galvenais saglabāt sev raksturīgo secīgumu un organizētību.

ŪDENSVĪRS Darbā viss notiks bez īpašas piepūles un saspringuma. Nav gaidāmas kardinālas pārmaiņas vai krasa augšupeja. Šonedēļ lielāks akcents būs uz mājas dzīvi, romantisko sfēru. Sevišķi aktīvi būs brīvie zīmes pārstāvji, kuri var uzsākt pat vairākas mīlas dēkas vienlaicīgi. Savukārt attiecībās esošie vēlēsies gūt lielāku stabilitāti un noteiktību. Kopumā nedēļa piemērota atpūtai un savu iegribu izdabāšanai.

ZIVIS Saskarsmē ar apkārtējiem būtiski izvairīties no pavēlnieciskā toņa, vairāk censties iziet uz kompromisiem. Tu droši vari pievērsties saimnieciskajiem jautājumiem, piedalīties dažādu pasākumu organizēšanā. Veiksmīga nedēļa tiem, kuri saistīti ar pedagoģijas, psiholoģijas, kā arī radošo jomu. Brīvdienās pavadi laiku mierīgā garā, izbaudi dabu, klusumu un tuvu cilvēku sabiedrību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu