Nedēļas horoskops: 2.- 8.jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

AUNS: Pēc ilgiem laikiem ikdiena sāks rādīties pozitīvākās krāsās. Darba ziņā iespējamas jaunas sadarbības, veidosies noderīgi kontakti. Nospraustie mērķi būs īstenojami bez lielas aizķeršanās. Aktīva arī sabiedriskā dzīve, tev patiks uzņemties kāda pasākuma vadību. No komandējuma gan labāk izvairīties, jo tā laikā iespējami negaidīti sarežģījumi. Mīlas lietās vēlēsies drošību, pastāvīgumu, kas varētu nozīmēt arī kopdzīves uzsākšanu.

VĒRSIS: Šis laiks veiksmīgs tiem, kuriem pieder privātais bizness. Tai pat laikā, ļoti raženi būs jāstrādā, lai panāktu vēlamo rezultātu, tāpēc darbā pavadīsi daudz laika. Varbūt tevi vajās dažādas domas, bailes, vai dari visu pareizi. Nesāc apsvērt darba maiņu, ja neesi pārliecināts, ka to vēlies. Labāk aizbrauc kaut kur atpūsties, tuvākā vai tālākā izbraucienā, un tikai pēc tam pieņem lēmumu. 

DVĪŅI: Būsi ļoti aktīvs un atvērts jauniem piedāvājumiem, gribēsi iesaistīties dažādās aktivitātēs, iestāties interešu klubiņā vai apgūt kādu svešvalodu. Arī darba jomā veiksmīgs laiks, padosies itin viss, un darba devējs būs ļoti apmierināts ar tavu veikumu. Iemantosi kolēģu uzticību. Varbūt ienāks prātā mājoklī ieviest kādas pārmaiņas, pārbīdīt mēbeles vai nopirkt jaunus stila aksesuārus, kas paspilgtinās interjeru.

VĒZIS: Ar savu pozitīvo noskaņojumu radīsi arī apkārtējo sejās smaidu. Darbā veiksies, iespējams algas pielikums. Tu vienmēr rūpējies par citiem, bet šoreiz padomā par sevi! Daiļā dzimuma pārstāvēm patiks pucēties un tērēt naudiņu skaistumkopšanai. Parūpējies, lai tavā drēbju skapī nonāk arī kāds jauns aksesuārs. Var kļūt ļoti aktuāli jautājumi, kas skar bērnu izglītību.

LAUVA: Gribēsi būt visur priekšgalā, gan darbā, gan draugu pulkā, nevienu pie vārda nelaidīsi. Tai pat laikā darbi krāsies nemanot, un tev nopietni vajadzēs piedomāt pie organizatoriskās puses. Attiecību skaidrošanu ar laulāto novilcini uz vēlāku laiku. Nav izslēgts arī jauna aizraujoša romāna sākums, varbūt pat darbā. Vari pasportot no darba brīvajā laikā, sevišķi, ja pēdējā laikā pamani svara pieaugumu.

JAUNAVA: Nedēļas sākumā būsi enerģijas pilns, bet izmanto to lietderīgi darbam vai sportošanai, nevis citu pamācīšanai. Nedēļas vidū radošais gars būs kur noklīdis, profesionālajām lietām būs grūtāk pievērsties. Centies nepadoties apkārtējo ietekmei vai laulātā drauga nomāktībai. Ieteicams doties atpūsties, varbūt apmeklējiet kopā kādu saviesīgu pasākumu, izklaidējieties.

SVARI: Diezgan saspringts laiks, iespējamas dažādas aizķeršanās, pārbaudījumi. Netici kolēģu tukšajiem solījumiem, vairāk paļaujies uz sevi. Bosam patiks tavas idejas, un vispār, cilvēki tieksies pie tevis. Nedēļas nogalē biežāk, kā parasti gribēsi atpūsties, izklaidēties, būt cilvēkos, pārvietoties. Noteikti uzaicini pie sevis draugus un kopā nolemiet, kā pavadīt brīvdienas.     

SKORPIONS: Ja kāds aizvaino, nepārdzīvo, labāk maini attieksmi un uztver visu pozitīvāk. Kopumā labs laiks, tev izdosies pavirzīties soli uz priekšu sava mērķa sasniegšanā. Vari pieņemt jaunu darba piedāvājumu, kas ļaus pakāpties pa karjeras kāpnēm. Tomēr ne visi Skorpioni aizrausies ar profesionālām lietām, dažiem domas arvien biežāk ievirzīsies privātā sfērā, domājot par ģimenes pieaugumu.

STRĒLNIEKS: Nedēļa iesāksies aktīvi, jo visu laiku būsi apritē, ņemsi dalību dažādos pasākumos. Būsi ļoti viesmīlīgs, labprāt uzņemsi pie sevis ciemiņus. Iespējams, sapņosi par jaunu dzīves vietu. Mīļotais cilvēks nebeigs tevi pārsteigt. Vispār privātajā dzīvē nav izslēgti negaidīti notikumi, bet tev patiks nelielas izmaiņas, intrigas. Ja esi sportiskas dabas, nebaidies sevi pieteikt kādām sacensībām.

MEŽĀZIS: Radošās idejas nāks negaidīti, tās pārsteigs gan tevi pašu, gan apkārt esošos. Būsi uzstādījis sev lielus mērķus darba jomā, domāsi, kā paplašināties vai uzsākt privāto biznesu. Būsi aizrāvies ar materiālo pasauli, domāsi par naudu, varbūt plānosi iegādāties nekustamo īpašumu. Uzmanies ar tērēšanu, neiekulies parādos. Toties kaut kam nelielam vari atlicināt naudiņu, piemēram, vari dodies «šopingā» lai atrastu, ko piemērotu savam stilam.

ŪDENSVĪRS: Neskatoties uz pašsajūtu vai vēlmēm, no darba pienākumu veikšanas izvairīties neizdosies. Tavas zināšanas var noderēt arī citiem, pat priekšniecība var lūgt tev padomu. Piemērots laiks, lai risinātu ar izskatu un veselīgo dzīves veidu saistītas lietas. Sapņiem būtu vēlams pievērst nozīmi, jo tie šoreiz var ko interesantu pavēstīt. Savas attiecības ar otro pusīti sevišķi neafišēsi.

ZIVIS: Nav izslēgts, ka pārvāksies, jo būsi beidzot atradis mitekli, kas tev būs pa prātam. Tad nu visu vērību un naudas līdzekļus veltīsi tā iekārtošanai. Daiļā dzimuma pārstāvēm nebūs nekādu grūtību iepazīties, jo kā jau parasti, viņas spēs apburt līdzcilvēkus ar savu maģisko noslēpumaino dabu. Arī tiem, kas jau sen ir ar kādu kopā, attiecības sagādās daudz patīkamu brīžu. Iespējams, pievērsīsies psiholoģijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu