Nedēļas horoskops: 20.-29. janvāris (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jamarmstrong, CC BY-SA 2.0

Nedēļas horoskops: 20.-29. janvāris

  • AUNS Šonedēļ spilgti izpaudīsies tavs organizatoriskais talants. Izstarosi dzīvesprieku un pulcēsi ap sevi atbalstītāju pulciņu. Izglītības sistēmā strādājošajiem, darba būs pilnas rokas, tomēr gandarījums par paveikto atsvērs visu! Sākot no piektdienas, pievērsīsies privātai dzīvei. Varbūt tiksi aicināts uz randiņu vai dosies kādā izbraukumā, kopā ar mīļoto. Daži zīmes pārstāvji ļaus vaļu savām erotiskajām fantāzijām.
  • VĒRSIS Šajā nedēļā saaktualizēsies mīlestības tēma. Daudz laika pavadīsi mīļotā cilvēka sabiedrībā. Dažiem Vēršiem nav izslēgta arī jauna iepazīšanās. Kā parasti, tevi aizraus radošas lietas, varbūt meklēsi iespēju iestāties kādos stila un dizaina kursos. Varbūt gribēsi atsvaidzināt istabas interjeru un meklēsi veikala skatlogos attiecīgas preces. Pagaidām aprobežojies ar cenu izpēti, bet pirkumus atliec līdz nākamai nedēļai!
  • DVĪŅI Darba dienas paies, čakli strādājot. Nepieļausi nekādas atlaides ne sev, ne citiem. Kā parasti, tu nespēsi atturēties no vēlmes kaut ko jaunu apgūt un meklēsi iespējas mācīties. Jauks laiks, lai dibinātu dažādus kontaktus, darbotos grupās, pulcētu ap sevi domubiedrus. Svētdienu ieteicams pavadīt pārdomās, vari kalt plānus vai vākt informāciju internetā. Nerisini attiecību jautājumus!
  • VĒZIS Nedēļu iesāksi uz optimistiskas nots. Daudz strādāsi un daudz paveiksi. Iespējams, ka būs grūti paļauties uz kolēģiem, kā arī nepieņemsi apkārtējo padomus, drīzāk pats pamācīsi citus kā dzīvot. Daži risinās eksistenciālus jautājumus, aizdomāsies par savu sūtību uz šīs zemes. Nav labvēlīgs laiks dažādu pārbaudījumu kārtošanai, centies tos pārlikt uz nākamo nedēļu. Nerisini arī finanšu un juridiskās tēmas!
  • LAUVA Varbūt pirmdien piedalīsies kādā prezentācijā vai nodarbosies ar reklāmas jautājumiem. Sievietes centīsies gūt pretējā dzimuma uzmanību un gaidīs komplimentus. Šajā nedēļā, iespējams, nāksies veikt kādus rutīnas pasākumus, kas tevi nebūt neiepriecinās. Varbūt pienācis laiks sakārtot savu grāmatvedību. Nedēļas otrajā pusē visticamāk, dosies komandējumā vai veidosi saikni ar ārzemju partneriem.
  • JAUNAVA Būsi nolēmis nostiprināt savu autoritāti, varbūt pat uzņemsies papildus pienākumus, lai izceltos priekšniecības acīs. Centies šonedēļ pārmērīgi netērēties, katrā ziņā lielus pirkumus atliec uz nākamo nedēļu. Iespējams, atrisināsies kāds ieildzis konflikts darbā vai mājās, jo būsi harmonisks un mācēsi parādīt sevi no labākās puses. Nedēļas nogalē saaktualizēsies partnerattiecību tēma, iespējama iepazīšanās.
  • SVARI Nedēļa būs notikumiem bagāta. Centies kā nākas pārdomāt savu rīcību un neļauties spontāniem lēmumiem. Iespējams, saskarsies ar nelieliem finansiāliem sarežģījumiem, tai pat laikā pastāv labas iespējas nostiprināt savas pozīcijas darbā, veidot karjeru. Brīžiem kļūsi pārmēru sīkumains, piekasīsies kolēģu darbam un nebūsi mierā arī pats ar savu veikumu. Paaugstināsies tava tieksme pēc komforta.
  • SKORPIONS Galvenā uzmanība šonedēļ tiks veltīta bērnu skolas gaitām. Protams, ja tev vēl nav ģimenes, tad pievērsīsies citām lietām, piemēram, apsvērsi privātā biznesa iespējas. Negaidot, vari atklāt sevī dizainera spējas, varbūt nolemsi izkopt tās attiecīgos kursos. Brīvdienas vēlams pavadīt svaigā gaisā. Ja nesāksi kritizēt laulāto draugu, tad veiksme smaidīs arī mīlas jomā.
  • STRĒLNIEKS Nedēļa iesāksies aktīvi. Centīsies realizēt dzīvē ambiciozus plānus. Būs pastiprināta interese par mācībām un jaunu kontaktu veidošanu. Tai pat laikā nav pārāk piemērots brīdis jaunu projektu sākšanai, tāpēc vismaz ļoti nozīmīgas lietas atliec uz nākamo nedēļu. Piektdienas vakars paies romantiskās noskaņās, varbūt pavadīsi to kopā ar kādu kolēģi, kurš tev simpatizē. Brīvdienās centies izvairīties no strīdiem ar mājiniekiem.
  • MEŽĀZIS Nedēļa paies samērā lietišķi, risināsi nopietnus jautājumus, tevi būs grūti iesaistīt kādās izklaidēs. Būsi norūpējies par darba lietām, varbūt tevi neapmierinās atalgojums vai dotais amats. Iespējams, arī brīvdienās strādāsi vai ņemsi darbu līdz uz māju. Paredzētais komandējums var neizdoties tā, kā cerēts vai kādas mācības sagādās vilšanos. Par savām problēmām nevienam nestāstīsi, pat laulātais būs neziņā, kāpēc esi sliktā omā.
  • ŪDENSVĪRS Būsi nobriedis sarunai ar priekšniecību, meklēsi savu taisnību un cīnīsies par vietu zem saules. Līdz piektdienai vairāk risināsi ar darbu saistītus jautājumus, bet pēc tam pievērsīsies privātās dzīves nokārtošanai. Varbūt kopā ar otro pusīti dosies kādā ceļojumā vai sagādāsi otram romantisku pārsteigumu. Svētdien tevi aizraus sabiedriski un radoši pasākumi. Visticamāk aicināsi pie sevis domubiedrus.
  • ZIVIS Nedēļas pirmajā pusē būsi draudzīgi noskaņots, tāpēc vari pievērsties attiecību nostiprināšanai. Lielu uzmanību prasīs bērnu skolas gaitas. Tavām atvasītēm var rasties vairāki jautājumi par attiecību tēmu. Kāds zīmes pārstāvis arī pats aizdomāsies par to, ka pienācis laiks papildināt zināšanas. Vēlēsies ieviest kādas izmaiņas savā tuvākajā apkārtnē, plānosi interjeru maiņu darbā vai mājās. Citi atkal lielāku uzmanību veltīs savam izskatam.
Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu