Nedēļas horoskops: 31. marts – 6. aprīlis (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Nedēļas horoskops: 31. marts – 6. aprīlis

  • AUNS Darbā parādīsi sevi no labākās puses, apliecināsi, ka uz tevi var paļauties. Tava atbildības sajūta būs apskaužama. Veiksmīgs laiks, lai risinātu kādus agrāk atliktu jautājumus. Vari gūt līdzcilvēku atbalstu, attiecības ar kādu personu, var kļūt pavisam tuvas. Kāds zīmes pārstāvis nolems paplašināt savu redzesloku, apgūt ko jaunu un neierastu. Brīvo laiku vēlēsies pavadīt mierā un klusumā, varbūt nolemsi doties relaksēties pie dabas krūts.
  • VĒRSIS Šonedēļ daudz laika pavadīsi pārdomās par dzīvi, mērķiem, to realizēšanu. Centīsies rast iespējas paplašināt savu redzesloku, apgūt ko jaunu vai uzspodrināt jau piemirstas zināšanas. Vairāk uzticies savai sirdsbalsij un turies pie sava viedokļa. Darbā var nākties piepūlēties, lai izpatiktu priekšniecībai. Pierādi sevi un tas atmaksāsies dubultā. Neaizmirsti par mīļoto cilvēku, iespējams tieši šobrīd viņam ir vajadzīgs tavs atbalsts.
  • DVĪŅI Šonedēļ priekšplānā izvērsīsies attiecību jautājumi. Nav izslēgti strīdi un dažādi sīki konflikti ar mīļoto cilvēku. Ja spēsiet atvērties un uzklausīt viens otru, pastāv iespējas attiecības vērst uz labo pusi. Sākot no nedēļas vidus, aktīvāk pievērsīsies darba lietām, plānosi, kā uzlabot savu materiālo stāvokli. Ja izrādīsi iniciatīvu, pastāv iespējas kāpt augstāk pa karjeras kāpnēm. Nolemsi paplašināt savu redzesloku, uzsākt kādus kursus.
  • VĒZIS Parādīsi sevi kā spējīgu un atbildīgu personu, kurai ir pa spēkam visdažādākie pienākumi. Tu gluži vai apkrausies ar darbiem. Daudz laika veltīsi finanšu jautājumu risināšanai, budžeta plānošanai. Kāds Vēža zīmes pārstāvis var pat nolemt iegādāties jaunu automašīnu. Attiecībās ar ģimenes locekļiem centies būt piekāpīgāks un vairāk ieklausies tuvinieku sacītajā. Brīvdienās vēlēsies atpūsties pēc pilnas programmas.
  • LAUVA Šīs nedēļas notikumi vairāk būs atkarīgi no tava garastāvokļa un attieksmes pret līdzcilvēkiem. Tieksies pēc atbalsta un sapratnes no mīļotā cilvēka puses. Tevi aizraus psiholoģiska rakstura tēmas, varbūt pat nolemsi uzsākt kursus. Patiks atrasties domubiedru grupās, dalīties filozofiskās pārdomās. Katrā ziņā vēlēsies paplašināt savu redzesloku. Brīvdienas pavadīsi ģimenes lokā mierīgā atpūtā.
  • JAUNAVA Šonedēļ veiksme stāvēs tavā pusē, taču tev pašam būs jāprot ieraudzīt visas sniegtās iespējas un jāprot tās izmantot savā labā. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies būt savaldīgāks un lieki neiesaistīties konfliktos. Vēlams parādīt sevi no labākās puses un uzturēt labas attiecības kā ar kolēģiem, tā priekšniecību. Padosies ar nekustamo īpašumu saistītu jautājumu risināšana. Attiecībās ar otro pusīti būsi romantiski un kaislīgi noskaņots.
  • SVARI Kārtējo reizi izcelsies ar savu oriģinālo domu gājienu. Būsi radošs un tā arī pieiesi visam darāmajam. Vairāk saistīs intelektuālas nodarbes. Svarīga būs brīvība un neatkarība, nepieļausi nekāda veida ierobežojumus. Par uzmanības trūkumu sūdzēties nevarēsi, pretējais dzimums pastiprināti izrādīs savas simpātijas un apbērs tevi ar komplimentu jūru. Brīvdienās nolemsi pievērsties sportiskam dzīvesveidam.
  • SKORPIONS Kārtējo reizi pierādīsi, ka esi autoritāte it visur, kur sper savu kāju. Veiksmīgs laiks sadarbības partneru meklējumiem, līgumu slēgšanām, lietišķām pārrunām. Svarīga būs spēja uzticēties līdzcilvēkiem, centies būt atvērtāks un saprotošāks. Attiecības ģimenē būs harmoniskas un tuvas, jo sevišķi ar mīļoto cilvēku. Atvasītes var sagatavot necerētu pārsteigumu ārpus skolas aktivitātēs.
  • STRĒLNIEKS Svarīgi būs kontakti ar mājiniekiem, vēlēsies harmoniju un sirsnību, sevišķi attiecībās ar mīļoto cilvēku. Darba jomā vēlams sakoncentrēties un neļauties slinkumam. Nebūtu ieteicams rīkoties emociju varā. Kāds zīmes pārstāvis gūs iespēju parādīt savus talantus plašākai auditorijai, aizstāvot vai prezentējot kādu projektu. Vari iegūt līdera pozīciju kolēģu lokā. Neiesaisties intrigās!
  • MEŽĀZIS Centies būt savaldīgāks un nespītēties par katru sīkumu. Ja vēlies saglabāt normālas attiecības kolēģu lokā, parādi sevi no labākās puses, esi atvērtāks un draudzīgāks. Nebūtu vēlams izteikt asas piezīmes un kritiski attiekties pret līdzcilvēkiem, jo pats vari palikt zaudētāja lomā. Galvassāpes var sagādāt finanšu jautājumi, taču, ja nepadosies ātri vien spēsi visu atrisināt. Attiecības ar otro pusīti var iebīdīties nopietnākās sliedēs.
  • ŪDENSVĪRS Būsi aktīvi noskaņots, vēlēsies pierādīt savas spējas it visā. Kāds zīmes pārstāvis apsvērs iespēju mainīt savu darbības lauciņu un pamēģināt ko jaunu un neierastu. Gūsi atzinību no priekšniecības par godam padarīto darbu un plānosi kā vari kāpt augstāk pa karjeras kāpnēm. Neskatoties uz aizņemtību, tu neaizmirsīsi arī par mīļoto cilvēku un sagādāsi viņam ne vienu vien romantisku pārsteigumu.
  • ZIVIS Labs laiks, lai pievērstos sabiedriskām aktivitātēm, iesaistītos projektos, kas saistīti ar reklāmbiznesu, izklaidi. Īpaši veiksmīgs laiks masu mediju pārstāvjiem, žurnālistiem. Tai pat laikā, vēlams būt uzmanīgākam, katra paviršība var radīt tālejošas sekas. Neuzņemies darbus pāri saviem spēkiem. Tuvojoties brīvdienām, laikus sāksi plānot kā atpūsties. Nav izslēgts, ka nolemsi doties kādā izbraucienā pie dabas.
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu