Nedēļas horoskops: 7.-13. aprīlis (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: A. Shilova, CC BY-ND 2.0

Tavs nedēļas horoskops: 7.-13. aprīlis

  • AUNS Veiksmīgs laiks ar žurnālistiku, reklāmu un izklaides jomu saistītajiem Auniem. Spēsi pierādīt sevi kā līderis, autoritatīva persona. Pretējais dzimums aktīvi pievērsīs tev uzmanību, apbērs ar komplimentiem. Naudas lietās rīkosies apdomīgi, kārtīgi izplānosi visas savas iespējas to pielietojumā. Brīvdienās vari apmeklēt kultūras pasākumus, doties izklaidēties draugu un radu lokā.
  • VĒRSIS Būsi radošs ne tikai darba jomā, bet arī visā, kas saistās ar tavu tēlu, imidžu. Nolemsi kardināli mainīt savu ārieni, sākot no apģērba un beidzot ar frizūru. Nav izslēgts, ka patērēsi daudz finanšu līdzekļu, lai gūtu vēlamo rezultātu. Šonedēļ vairāk uzticēsies savai intuīcijai, sirds balsij, jo sevišķi attiecībā uz darba jautājumiem. Veiksmīgs laiks māksliniekiem, aktieriem, visiem radošo profesiju pārstāvjiem.
  • DVĪŅI Pārsteigumiem bagāta nedēļa. Iespējamas negaidītas pārmaiņas kā personīgajā dzīves jomā, tā arī darbā. Kāds zīmes pārstāvis var uzsākt nekustamā īpašuma meklējumus. Darbā būs svarīgi noticēt saviem spēkiem, paļauties pašam uz savu viedokli un lēmumiem. Attiecībās ar priekšniecību gan centies būt piekāpīgāks, ja vēlies saglabāt savu esošo amatu. Brīvo laiku velti sava redzesloka paplašināšanai.
  • VĒZIS Šonedēļ drošu sirdi vari risināt visa veida formalitātes, rīkoties ar finanšu līdzekļiem, veikt ieguldījumus biznesā. Nav izslēgti darījumi un līgumu slēgšanu ar jauniem sadarbības partneriem, iespējams pat ārzemju. Būsi labās attiecībās kā ar kolēģiem, tā priekšniecību. Kādam zīmes pārstāvim tiks uzticēta svarīga pasākuma organizēšana. Brīvdienas vēlams pavadīt ārpus mājokļa, vislabāk mierīgā gaisotnē pie dabas krūts.
  • LAUVA Vari būt pesimistiskā noskaņojumā, tevi nekādi neapmierinās esošais stāvoklis. Vēlēsies panākt tik daudz, bet izdosies nieka daļiņa no visa iecerētā. Svarīgi būs nepadoties, noticēt saviem spēkiem un rīkoties. Finanšu jautājumu risināšanu atliec uz vēlāku, jo paviršības pēc vari pieļaut ne vienu vien kļūdu aprēķinos. Liela nozīme būs tev līdzās esošajiem cilvēkiem, tam vai spēj uzticēties un gūt atbalstu nepieciešamajā situācijā.
  • JAUNAVA Priekšplānā izvirzīsies attiecību jautājumi gan darbā ar kolēģiem, gan mājās ar tuviniekiem, mīļoto cilvēku. Būs svarīga spēja atklāties līdzcilvēkiem, mācēt uzklausīt un pieņemt arī viņu viedokli, sniegtos padomus. Šonedēļ viennozīmīgi nevajadzētu aizrauties ar finanšu jautājumu risināšanu, labāk to pārcelt uz vēlāku laiku. Brīvdienās nolemsi izvēdināt galvu un pievērsties sportiskām aktivitātēm.
  • SVARI Apkārt notiekošais tev liksies kā haoss, bet varbūt pats vien būsi to radījis. Vēlams iegādāties plānotāju, lai ieviestu kārtību savā ikdienas dzīvē un neradītu liekas paviršības. Mācēsi atrast kopīgu valodu ar priekšniecību, varbūt pat kļūsiet par sava veida draugiem. Īstais laiks, lai risinātu privātās dzīves jautājumus. Kādam vari kļūt par uzticības personu, cilvēku, kam izkratīt sirdi, lūgt padomu.
  • SKORPIONS Būsi lietišķi noskaņots, tev patiks, ja viss risināsies pēc plāna – īstajā laikā, īstajā vietā. Būsi stingri apņēmies uzņemties atbildību un gādību arī par citiem kolēģiem un to padarītajiem darbiem. Pratīsi būt vadītāja lomā, ātri vien kļūsi līdzcilvēkiem par autoritāti. Nekādā gadījumā neaizmirsti arī par savu privāto dzīvi un attiecībām ar mīļoto cilvēku. Varbūt brīvdienas, beidzot pavadiet divvientulībā.
  • STRĒLNIEKS Būsi iegrimis darba lietu risināšanā. Nāksies daudz laika pavadīt, kārtojot dažāda veida darījumus, rīkoties ar slepenu informāciju. Kāds zīmes pārstāvis var saskarties ar tieslietu jautājumiem. Nav izslēgts, ka sāksi sevi šaustīt par ilgo prombūtni darba vietā un tik maz izrādīto uzmanību tuvākajiem. Vismaz brīvdienas vēlams pavadīt ģimenes lokā, apmeklējot kādu kultūras pasākumu vai mājās radot kādu kulinārijas brīnumu.
  • MEŽĀZIS Būsi nostādījis mērķi, uz ko arī tieksies ne mirkli neapstājoties. Darba jomā īpaši veiksmīga nedēļa. Pastāv iespējas tikt pie paaugstinājuma vai algas pielikuma. Kāds zīmes pārstāvis dosies komandējumā ārpus dzimtenes robežām. Iespējams, tālienē iegūsi jaunus sadarbības partnerus. Šonedēļ nāksies saskarties ar daudz juridiska tipa jautājumu kārtošanu. Labs laiks ar šovbiznesu saistītajiem.
  • ŪDENSVĪRS Nespēja koncentrēties var atsauksies uz taviem darba pienākumiem. Liktenis tev var piespēlēt ne vienu vien iespēju paplašināt savu redzesloku, apgūt ko noderīgu arī karjeras izaugsmei. Vairāk notici saviem spēkiem un rīkojies - nesēdi rokas klēpī salicis, jo tāpat nekas pats no sevis nenotiks. Attiecības ar otro pusīti būs harmoniskas un patīkamiem piedzīvojumiem bagātas.
  • ZIVIS Tiem zīmes pārstāvjiem, kas vēl nav atraduši savu otro pusīti, pastāv liela iespēja negaidīti iepazīties ar savu īsto un vienīgo. Katrā ziņā romantisma pilni piedzīvojumi garantēti. Darba jomā veiksmīgāks laiks radošo profesiju pārstāvjiem. Dažiem darbs var radīt zināmu nomāktību, no kuras vēlams pēc iespējas ātrāk izkļūt! Brīvdienās vari nolemt pēkšņi doties ārzemju braucienā, lai nodotos izklaidēm un dzīves baudīšanai.
Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu