Nedēļas horoskops: 9.-15. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

AUNS Šonedēļ zvaigznes iesaka vairāk uzmanības veltīt šķietami maznozīmīgām formalitātēm. Tieši neprecizitātes juridiskajā plānā var radīt nepatīkamus pārsteigumus. Ja veic pārrunas ar jauniem sadarbības partneriem, rūpīgāk izvērtē viņu teikto, neļaujies ātras peļņas solījumiem, jo tie izkūpēs kā pelni vējā. Attiecībā uz ģimenes dzīvi iespējamas patīkamas pārmaiņas. Nav izslēgts, kāds no zīmes pārstāvjiem uzsāks jaunas attiecības.

VĒRSIS Par veiksmes trūkumu sūdzēties nevarēsi. Piemērots laiks, lai aktīvāk risinātu sasāpējušās problēmas, gan darba, gan privātā dzīves saistībā. Saskarsmē ar mīļoto valdīs saskaņa, taču atvasītes, ar savām kaprīzēm un «izlēcieniem» var pamatīgi pārbaudīt tavu pacietību. Liec lietā savas psihologa dotības un tu daudz pilnvērtīgāk spēsi risināt ar audzināšanu saistītās lietas. Nedēļas nogalē velti laiku sev, pievērsies vaļaspriekam vai pavadi romantiskus brīžus kopā ar otro pusīti.

DVĪŅI Gribēsi aktīvi iesaistīties notiekošajos procesos, nebaidīsies uzņemties iniciatīvu un pierādīt savas patiesās spējas. Ja būsi gana enerģisks un neatlaidīgs, tu spēsi likt pamatus savai turpmākai profesionālajai izaugsmei. Veicot pārrunas ar priekšniecību, centies maksimāli skaidri paust savas vēlmes, kā arī atturies diskutēt par lietām, kuras tā īsti nepārzini. Privātajā jomā tu tieksies pēc brīvības un neatkarības.

VĒZIS Vēlams pēc iespējas norobežot savu privāto dzīvi no profesionālās jomas. Neļauj nebūšanām darbā ietekmēt attiecības ar mīļoto. Ja jūti sevī uzkrājamies negatīvās emocijas, aktīvāk pievērsies sportam vai mājas uzkopšanas, labiekārtošanas darbiem. Atvasītes var vēlēties iegūt lielāku patstāvību, taču tev šajā skatījumā būs pilnīgi pretējs viedoklis. Centies būt apdomīgs ar izteicieniem, nekļūsti pārlieku uzstājīgs, jo tas radīs pretēju efektu vēlamajam.

LAUVA Tev izdosies atrisināt praktiski visas nesaskaņas, kuras līdz šim ir radušās attiecībās ar otro pusīti. Savukārt brīvie zīmes pārstāvji lieliski pratīs piesaistīt vēlamās personas uzmanību un iekarot viņas simpātijas. Materiālajā plānā var sekot neliels, bet tomēr uzlabojums. Svarīgi neiztērēt no lieka iegūto naudu, bet gan veidot uzkrājumus! Nedēļas nogalē tu vari tikt iesaistīts ļoti aizraujoša pasākuma organizēšanā.

JAUNAVA Lai nerastos nepatīkami pārpratumi ar līdzcilvēkiem, pārliecinies var esi pareizi sapratis viņu teikto. Tiekoties ar jauniem sadarbības partneriem, nevajadzētu paļauties uz pirmo iespaidu, jo tas būs ļoti mānīgs. Vislabāk padosies ikdienišķu pienākumu īstenošana. Jaunas lietas labāk uzsākt citu nedēļu. Iespējams, tev būs nepieciešami papildus līdzekļi, lai īstenotu aizsāktos darbus, kas savukārt mudinās meklēt sponsoru atbalstu.

SVARI Jo pašaizliedzīgāk un mērķtiecīgāk īstenosi savas ieceres, jo ievērojamākus panākumus gūsi. Šoreiz viss būs atkarīgs tikai un vienīgi no paša ieguldītā darba. Kopumā piemērota nedēļa jaunu iemaņu apgūšanai un komandējumiem. Privātajā lauciņā tu būsi ļoti enerģisks, skaidri zināsi ko vēlies un bez vilcināšanās to arīdzan centīsies īstenot. Sevišķi aktīvas šajā ziņā būs daiļā dzimuma pārstāves.

SKORPIONS Tu šonedēļ vari kļūt ļoti karstasinīgs un brīžiem pat bravurīgs. Esi piezemētāks savās vēlmēs, centies maķenīt objektīvāk novērtēt savas iespējas. Nedēļas sākums daudz piemērotāks darbam vienatnē, savukārt darba nedēļas izskaņā, droši vari pievērsties sabiedriskajiem pasākumiem, publiski uzstāties, risināt ar reklāmu saistītus jautājumus. Brīvdienās censties aizmirst par ikdienas nebūšanām un pievērsies patīkamām nodarbēm.

STRĒLNIEKS Vēlams būt pacietīgākam, šonedēļ iecerētais prasīs daudz vairāk pūļu un līdzekļu nekā plānots, taču rezultāts neliks par sevi vilties. Tev nāksies vairāk uzmanības veltīt ar grāmatvedību un tieslietām saistītiem jautājumiem. Ģimenes dzīvē tev var nākties pieņemt kādu būtisku lēmumu, kurš kardināli mainīs tavu ikdienu. Ar nekustamo īpašumu saistītas lietas labāk kārtot nedēļas izskaņā. Savukārt sestdien var parādīties lielāka interese par izklaides pasākumiem.

MEŽĀZIS Kā ierasts darba lietās būsi ļoti lietišķs, noteikts un punktuāls. Labi sapratīsies ar augstākstāvošajiem. Piemērota nedēļa nopietnu pienākumu īstenošanai. Tev var izdoties izveidot jaunas un ļoti perspektīvas sadarbības, kuras palīdzēs uzlabot tavu materiālo stāvokli. Savukārt privātajās lietās tev pietrūks noteiktības un uzdrošināšanās. Centies neapspiest savas vēlmes, sekot sirds balsij!

ŪDENSVĪRS Labprāt mainīsi savu ierasto dienas kārtību, viesīsi kardinālākas pārmaiņas ģimenes dzīvē. Kāds no zīmes pārstāvjiem var nolemt mainīt dzīves vietu vai arīdzan uzsākt jaunas attiecības. Svarīgi atturēties no pārlieku straujas, spontānas rīcības, pretējā gadījumā, tu vari piedzīvot finansiālus zaudējumus. Šonedēļ nav pats piemērotākais brīdis, lai dotos tālākā ceļā. Brīvdienās ieteicams vairāk laika pavadīt pie dabas.

ZIVIS Tavs noskaņojums kopumā būs dzīvespriecīgs un pacilājošs. Veidosies labs kontakts ar apkārtējiem, kas lieliski palīdzēs risināt dažādus attiecību jautājumus, tai skaitā privātus. Šonedēļ iespējami gan tuvāki, gan tālāki braucieni, kuri sagādās ne mazums pozitīvu emociju. Tavas atvasītes var vēlēties vairāk laika pavadīt kopā, neliedz viņām šo prieku. Nedēļas izskaņā tevi gaida neliels pārsteigums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu