Nedēļas kino pirmizrāde - Džūda Lovs, Reičela Veisa un Entonijs Hopkinss filmā «360» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

19.oktobrī Rīgas kinoteātrī «Kino Citadele» sāk demonstrēt lieliskā un godalgotā režisora F. Mereiješa jaunāko filmu ar nosaukumu «360» («360»). Režisors iemantojis pasaules slavu ar darbu «Uzticīgais dārznieks», kas ieguva «Oskara» balvu, kā arī kulta filmu «Dieva pilsēta».

Holivudas zvaigznes Džūda Lovs, Entonijs Hopkins, Reičela Veisa un citi romantiskā drāmā «360». Stāsti, kurus vieno kopīgi varoņi, ir savijušies spilgtā, spraigā, gaidpilnā un jutekliskā vēstījumā par mīlestību. Vairāki pāri veic liktenīgas izvēles, viņu ceļus šķērso svešas vides un svešinieki. Viņi ir ļoti atšķirīgi, tomēr kaut kas neatturami saista citu pie cita. Vai tas ir tikai sekss vai arī dziļākas jūtas, laimes meklējumi vai bailes no vientulības?

Filma angļu, vācu, arābu, franču, portugāļu un krievu valodās ar latviešu un krievu subtitriem. Filma septembra nogalē tika demonstrēta festivālā «Baltijas Pērle».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu