Nedēļas nogalē aicina uz ievu ziedēšanas pasākumiem Siguldā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Kā katru gadu, arī šogad ievu ziedēšanas laikā Latvijas iedzīvotāji ir aicināti pavadīt nedēļas nogali Siguldā, portālu «Apollo» informēja Siguldas Tūrisma informācijas centrs.

Piektdien, 21.maijā, notiks Harija Gulbja grāmatas «Brīnišķā dzīve» atvēršanas svētki Kultūras un mākslas telpā «Siguldas Tornis». Vēlāk notiks arī intelektuālā piedzīvojumu spēle «Pilsētas kods».

Sestdien, 22.maijā, paredzēts XII Bērnu un jauniešu popmūzikas festivāls «Gaujas Atbalss», kurš  notiks Siguldas kultūras namā. Sestdien iespējams baudīt arī kamermūzikas koncertu «Bēthovens Siguldā», kurš notiks koncertzālē «Baltais flīģelis».

Sestdien notiks arī kristiešu ceļotāju tikšanās «Kopā jau 18 gadus» Krimuldas evaņģēliski luteriskajā baznīcā, pirms kuras tiks ieturēts svētbrīdis, kuru vadīs mācītājs Austris Rāviņš un priesteris Ronalds Melkers.

Savukārt vakarā notiks Ievziedu balle Siguldas pilsdrupu estrādē.

Ievu ziedēšanas svētki noslēgsies svētdien, 23.maijā, ar sacensībām «Pavasara Autoezis», kuras sāksies Siguldā, bet finišēs Līgatnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu