Nedēļas nogalē dažviet gaiss iesils līdz pat +1 grādam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Pašreizējās sinoptiķu prognozes liecina, ka nedēļas nogalē gaidāms visnotaļ silts laiks, ja salīdzina ar laika apstākļiem, kādi valdīja pagājušajās brīvdienās.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra publicētā informācija liecina, ka naktī uz piektdienu Latvijā gaiss atdzisīs līdz -11…-22 grādiem, bet pēdējā darba nedēļas dienā gaiss iesils līdz -7…-13 grādiem. Nokrišņi nav gaidāmi ne naktī, ne dienā.

Naktī uz sestdienu laiks kļūs vēl nedaudz siltāks, gaisa temperatūrai nenoslīdot zemāk par -12…-20 grādiem. Dienā kļūs vēl siltāks. Kurzemes piekrastē gaidāms sniegs, bet gaiss iesils līdz -4 grādiem. Citviet valstī būs -7…-12 grādi.

Savukārt naktī uz svētdienu lielākajā valsts daļā iespējami nokrišņi, bet gaisa temperatūra -6…-18 grādu robežās. Svētdien jau snigs visā valstī, bet Kurzemes piekrastē gaiss iesils līdz +1…0 grādiem. Citviet valstī saglabāsies sals -2…-11 grādu robežās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu