Nedēļas nogalē Jūrmalā būs ievērojami satiksmes ierobežojumi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Baburovs/LETA

Lai nodrošinātu veiksmīgu sporta sacensību «Galleria Riga» Jūrmalas skriešanas pusmaratons un rallijs «Latvija 2013» norisi Jūrmalas pilsētā, šajā nedēļas nogalē no 20. līdz 22.septembrim noteikti dažādi satiksmes ierobežojumi.

«Galleria Riga» Jūrmalas skriešanas pusmaratona norises laikā noteiktie satiksmes ierobežojumi

Piektdien, 20.septembrī, no plkst.18.00 līdz sestdienai, 21.septembrim, plkst.16.00 automašīnām aizliegts apstāties un stāvēt šādās pilsētas ielās: Turaidas ielā posmā no pludmales līdz Aizkraukles ielai; Aizkraukles ielā posmā no Turaidas ielas līdz Raunas ielai; Raunas ielā posmā no Aizkraukles ielas līdz Dzintaru prospektam; Dzintaru prospektā posmā no Turaidas ielas līdz K.Barona ielai; K.Barona ielā posmā no Dzintaru prospekta līdz Bulduru prospektam; Bulduru prospektā no K.Barona ielas līdz 17.līnijai; 17.līnijā posmā no Bulduru prospekta līdz Ernesta Birznieka-Upīša ielai; Ernesta Birznieka-Upīša ielā posmā no 17.līnijas līdz 13.līnijai; 13.līnijā posmā no veloceliņa līdz Ernesta Birznieka-Upīša ielai; 3.līnijā posmā no Bulduru prospekta līdz parkam.

Sestdien, 21.septembrī, no plkst.9.00 līdz 15.00 ierobežos automašīnu satiksmi: Dzintaru prospektā posmā no Turaidas ielas līdz K.Barona ielai; K.Barona ielā posmā no Dzintaru prospekta līdz Bulduru prospektam; 3.līnijā posmā no Bulduru prospekta līdz parkam; veloceliņā posmā no 3.līnijas līdz 2. līnijai.

Satiksmes ierobežojumi noteikti 21.septembrī no plkst.9.00 līdz 14.00 šādās pilsētas ielās: Turaidas ielā posmā no pludmales līdz Aizkraukles ielai; Aizkraukles ielā posmā no Turaidas iela līdz Raunas ielai; Raunas ielā posmā no Aizkraukles ielas līdz Dzintaru prospektam; Bulduru prospektā no K.Barona ielas līdz 17.līnijai; 17.līnijā posmā no Bulduru prospekta līdz Ernesta Birznieka-Upīša ielai; Ernesta Birznieka-Upīša ielā posmā no 17.līnijas līdz 13.līnijai; 13.Līnijā posmā no veloceliņa līdz Ernesta Birznieka-Upīša ielai, veloceliņā posmā no 3.līnijas līdz 2.līnijai.

Būs aizliegta transportlīdzekļu iebraukšana un stāvēšana piektdien, 20.septembrī, no plkst.19.00 līdz sestdienai, 21.septembrim, plkst.18.00 Turaidas ielas posmā no Dzintaru koncertzāles līdz pludmales zonai, kā arī sestdien, 21.septembrī, no plkst.8.00 līdz 15.00 autostāvvietā Rembates ielā pie Dzintaru Mežaparka un Dzintaru Mežaparka autostāvvietās.

Rallija «Latvija 2013» norises laikā Jūrmalas pilsētā noteiktie satiksmes ierobežojumi

Svētdien, 22. Septembrī, no plkst. 13.00 līdz 17.00 satiksme būs slēgta Ķemeros: E.Dārziņa ielas posmā no Tūristu ielas līdz Rucavas ielai; Katedrāles ielas posmā no E. Dārziņa ielas līdz A.Upīša ielai; Puškina ielā, Karogu ielā, Durbes ielā; Robežu ielas posmā no Dundagas ielas līdz Tukuma ielai; J.Rozentāla ielas posmā no Robežu ielas līdz Tirgus ielai; Tirgus ielas posmā no J.Rozentāla ielas līdz A.Upīša ielai; A.Upīša ielā, Alejas ielā, Bišu ielā, Sēravotu ielā, Veselības ielā.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde sporta sacensību laikā nodrošinās sabiedrisko kārtību pilsētā un satiksmes ierobežošanu vai slēgšanu atbilstoši sacensību norisei. Pašvaldības policijai atļauts nepieciešamības gadījumā normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā pārvietot neatļautās vietās atstātus transportlīdzekļus.

Aicinām iedzīvotājus, pilsētas viesus un transportlīdzekļu vadītājus būt iecietīgiem un saprotošiem, ievērot ceļazīmes un satiksmes organizatoru norādījumus, lai sporta sacensības noritētu bez starpgadījumiem un sniegtu sportisku gandarījumu dalībniekiem un pozitīvas emocijas skatītājiem un līdzjutējiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu