Nedēļas nogalē «K.Sunī» notiks geju un lesbiešu Kino dienas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Nedēļas nogalē, no 8.oktobra līdz 10.oktobrim, kinoteātrī «K.Suns» jau piekto reizi norisināsies lesbiešu, geju, biseksuāļu, transpersonu un viņu draugu apvienības «Mozaīka» rīkotās Kino dienas, aģentūru LETA informēja kinoteātrī.
 
Pirmajā Kino dienā «K.Suns» būs skatāma 2004.gada Spānijā tapusi filma «Lācēns» un šā gada Brazīlijā tapusi filma «Nolādēti savādāka Sanpaulu».

Filma «Lācēns» ir drāma ar komēdijas elementiem, bet «Nolādēti savādāka Sanpaulu» ir jau ceturtā īsfilmu programma, kas veidota pēc īpaša principa - režisori, kas sevi identificē kā geji, veido katrs savu filmu ar lesbiešu sižetu un režisores, kas sevi identificē kā lesbietes, veido filmas par geju dzīvi. Katrā programmā iekļautās filmas vieno tikai viens elements - to darbība norit vienā konkrētā pilsētā, šajā gadījumā - Brazīlijas lielpilsētā Sanpaulu.

9.oktobrī kinoteātrī tiks demonstrēta 2007.gada somu dokumentālā filma «Turies» un 2009.gada beļģu filma «Kur sievietes nav bijušas». Tāpat šajā dienā notiks 2004.gada Krievijas filmas «Es tevi mīlu», 2007.gada spāņu filmas «Divi skatieni», 2001.gada ASV drāma ar komēdijas elementiem «Uzsildītājs» un 2006.gada Brazīlijas dokumentālās filmas «Čikitas meitas» seanss.

Kino dienu pēdējā dienā «K.Suns» tiks demonstrēta filma «Lācēns», 2008.gada drāma «Pārsteidzošā patiesība par karalieni Rakelu», 2009.gada Izraēlas filma «Nolādēti savādāka Telaviva» un 2007.gadā Lielbritānija tapusī drāma ar komēdijas elementiem «Šūpuļdziesma».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu