Nedēļas nogalē notiks bezmaksas pasākumi dzīvnieku mīļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē tirdzniecības centrā Spice Home notiks Mājas mīluļu svētki, lai svinētu Baltijas valstīs unikālas dzīvnieku arēnas atklāšanu. To ietvaros sestdien, 31. martā, dzīvnieku arēnā tiks noskaidroti labākie Latvijas kaķi un svētdien, 1. aprīlī, varēs iegādāties dažādu šķirņu suņus.   

Ar Mājas mīluļu svētkiem tiek ieviesta jauna, tirdzniecības centriem unikāla, tradīcija. Turpmāk nedēļas nogales Spice Home dzīvnieku arēnā Royal Canin Dino ARENA tiek pasludinātas par Mājas mīluļu brīvdienām. Gada laikā notiks vairāk nekā 30 izstādes, konkursi un citi jautri pasākumi dzīvnieku mīļiem un visai ģimenei. Informāciju par iknedēļas pasākumu programmu varēs uzzināt www.spicehome.lv. Ieeja pasākumos būs bez maksas.

Šo sestdien, laikā no pulksten 12.00 – 17.00, norisināsies Kaķu mīļotāju klubu asociācijas CFCA konkursa Latvijas gada kaķis 2011 tradicionālā apbalvošanas ceremonija. Tajā apkopos gada rezultātus un noskaidrosies, kurš iegūs gada kaķa, kaķenes, kaķa – juniora un citus titulus. Klātienē varēs apskatīt 12 šķirņu vairāk nekā 50 murrātājus. Vairākas kaķu šķirnes apmeklētāji varēs iepazīt tuvāk – pulksten 12.00 prezentēs garspalvaino kaķu šķirni, 13.00 – pusgarspalvaino, 14.00 – īsspalvaino un 15.00 austrumu kaķu šķirni. Pēc katras prezentācijas notiks laureātu apbalvošana.

Svētdien no pulksten 12.00-17.00 arēnā darbosies Dzīvnieku tirdziņš, kurā interesenti varēs sev nolūkot vai iegādāties dažādu šķirņu suņus. Paralēli tirdziņam arēnā notiks dažādas aktivitātes – pulksten 15.00 apmeklētāji varēs uzzināt, kas tas tāds «grūmings» un kā kaķim top «lauviņas» spalvu griezums. Pulksten 12.00, 13.00, 14.00 un 16.00 klātesošie varēs vērot īpaši apmācītu suņu trikus un paraugdemonstrējumus. Visu dienu arēnā viesosies patversmes Dzīvnieku Draugs ilggadīgais iemītnieks Džeks – brīnišķīgs suns, kuram ir tikai viena bēda – viņš joprojām nav atradis īstās mājas. Svētdien Džeks gaidīs savu iespējamo jauno saimnieku un palīdzēs vākt ziedojumus kaķiem un citiem suņiem patversmē.

Abas dienas laikā no 12.00 – 17.00 Spice Home 1. stāvā darbosies bērnu radošās darbnīcas – sejiņu apzīmēšana, dzīvnieku aksesuāru veidošana un zīmēšanas darbnīca. No bērnu zīmējumiem tiks veidota izstāde, ko varēs aplūkot visi apmeklētāji. Foto stūrītī ikviens varēs iejusties kaķa, suņa vai cita mājas mīluļa tēlā un par piemiņu bez maksas saņemt savu fotogrāfiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu