Neiedomājama jauniešu cietsirdība: atklāj, kāpēc aizdedzināja vienaudzi (401)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Swemme, CC licence

Jaunieši Ventspilī nežēlīgi izrēķinājušies ar savu vienaudzi, viņu aizdedzinot, jo puisis ballītē nav vēlējies lietot alkoholiskos dzērienus, ziņo LNT raidījums «Degpunktā».

Jau vēstīts, ka pēc jauniešu organizētas ballītes Ventspilī trešdien kādā privātmājā smagus ķermeņa apdegumus guvis 14 gadu vecs zēns.Sākotnējā informācija liecina, ka cietušais jaunietis apliets ar degšķidrumu un aizdedzināts.

Cietušā jaunieša mammas paziņa raidījumam pastāstīja, ka aptuveni 70 jaunieši sapulcējušies privātmājā, kur kopīgi tika lietoti alkoholiskie dzērieni, taču viens no jauniešiem nav vēlējies apreibināties.

«Tam puišelim lika dzert, lietot alkoholu. Viņš nedzēra un tādēļ, ka viņš nedarīja, kā viņam liek, viņu vienkārši aplēja [ar degmaisījumu] un aizdedzināja,» pastāstījusi sieviete.

Raidījums norāda - šokējošākais ir tas, ka visi jaunieši nākuši no pārticīgām ģimenēm, labvēlīgas sociālās vides un savā starpā bijuši labi pazīstami. Vairums bijuši 14, 15 gadus veci.

Kaut arī šobrīd par notikušo aizturēts tikai viens pusaudzis, izmeklētājiem ir aizdomas, ka dedzinātāji bijuši vairāki.

Jau vēstīts, ka aizdomās par iespējamo jaunieša apliešanu ar degšķidrumu un aizdedzināšanu kādas ballītes laikā Ventspilī policija aizturējusi kādu 15 gadu vecu jaunieti, ceturtdien žurnālistiem pastāstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona priekšnieks Normunds Grūbis.

Viņš sacīja, ka aizturētais ir dzimis 1997.gadā. «Tas gan vēl nenozīmē, ka aizturētais tiešām ir vainīgs,» uzsvēra VP pārstāvis.

VP pārstāvis teica, ka aizdomās turētais jaunietis pagaidām ir aizturēts uz 48 stundām un policija noskaidro viņa lomu notikušajā.

<em>Traģisks gadījums Ventspilī: ballītē, iespējams, ļaunprātības rezultātā smagi cietis zēns</em>

<em>Aizdomās par iespējamu šokējoša nozieguma pastrādāšanu ballītē aizturēts vienaudzis</em>

Komentāri (401)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu