Neimars apņēmības pilns atveseļoties līdz Pasaules kausam (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars, neskatoties uz pēdas traumu, ir apņēmības pilns piedalīties savā dzimtenē plānotajā Pasaules kausa finālturnīram.

22 gadus vecais «Barcelona» spēlētājs kreisās pēdas traumu guva trešdien, kad Spānijas Karaļa kausa finālā tika piedzīvots zaudējums 1:2 pret Madrides «Real».

Ceturtdien «Barcelona» pavēstīja, ka Neimars nevarēs spēlēt aptuveni četras nedēļas un līdz ar to, visticamāk, izlaidīs visu atlikušo klubu sezonu, bet līdz Pasaules kausa sākumam atlikuši mazāk nekā divi mēneši.

«Vienmēr esmu bijis nedaudz nobijies, ka trauma man liktu palikt ārpus Pasaules kausa,» Neimars izteicās intervijā «Globo TV». «Tomēr turpmāko trīs nedēļu laikā atgriezīšos un ceru «Barcelona» palīdzēt sezonas pēdējā spēlē.»

Rehabilitāciju Neimars veiks Brazīlijas izlases medicīnas centrā. «Briesmīgi ir būt bez treniņiem, bez spēlēm un skatīties kā tavi komandas biedri spēlē un trenējas.»

Pasaules kausa finālturnīrs no 12. jūnija līdz 13. jūlijam norisināsies 12 Brazīlijas pilsētās. Turnīra saimniece Brazīlija spēlēs vienā apakšgrupā ar Horvātiju, Meksiku un Kamerūnu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu