Nenoskaidrota automašīna nāvējoši notriec sievieti; meklē aculieciniekus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Policija meklē aculieciniekus negadījumam, kurā nenoskaidrota automašīna nāvējoši notrieca velosipēdisti.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma informē - piektdien plkst.19.10 policijā saņemta informācija, ka Alojas novada Brīvzemnieku pagastā, autoceļa Puikule- Rencēni- Vēveri trešajā kilometrā, pagaidām nenoskaidrota automašīna notriekusi velosipēdisti, 1973.gadā dzimušu Brīvzemnieku pagasta iedzīvotāju.

Sieviete no gūtajām traumām mirusi notikuma vietā.

Jukāma informē, ka sieviete braukusi virzienā no Puikules uz Rencēniem un automašīna, kas viņu notriekusi, visticamāk, arī braukusi minētajā virzienā.

Policijā uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 21. nodaļas «Noziedzīgi nodarījumi pret satiksmes drošību» un tiek noskaidrota persona, kuras vadītā automašīna uzbrauca velosipēdistei.

Jukāma norāda: «Policijai būs noderīga jebkura informācija, kas varētu palīdzēt noskaidrot personu un automašīnu, kas pēc negadījuma atstāja notikuma vietu un nesniedza palīdzību smagi cietušajai sievietei. Aicinājums iedzīvotājiem sniegt informāciju par jebkuru automašīnu, kuru piektdien, 20.jūlijā, ap septiņiem vakarā esat ievērojuši minētajā ceļa posmā vai tuvākajos pagastos. Tāpat lūgums sniegt informāciju, ja esat ievērojuši automašīnu pēc avārijas (mašīnai, visticamāk, ir bojāta labās puses priekšpuse un sāns).»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu