Nenotiks «Parachute Youth» koncerts; pārcelts Ajas Mararas koncerts (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sakarā ar austrāliešu dueta «Parachute Youth» izjukšanu, viņu uzstāšanās 7.februārī Rīgā nenotiks. Šī vakara otrā koncerta viešņas - mūziķes Ajas Mararas uzstāšanās tiek pārcelta uz 11.aprīli, 9K1 NAMS Rīgā, informēja koncerta organizētāju pārstāvis Aivars Lipenītis.

Neilgi pirms plānotās uzstāšanās Rīgā koncerta organizatori un vēlāk arī fani tika informēti, ka elektroniskās mūzikas producentu un izpildītāju projekts «Parachute Youth», kurš pastāvējis pavisam neilgi, radot hitu «Can’t Get Better Than This», ir izjucis, katram no dueta dalībniekiem nolemjot sākt solo karjeru. Līdz ar to koncerts 7.februārī nenotiks.

Jordāniešu izcelsmes londonietes - dziedātājas un komponistes Ajas Mararas - uzstāšanās, kas bija paredzēta pēc «Parachute Youth» koncerta, pārcelta uz 11.aprīli kultūras centrā «9K1 Nams». Pirms mūziķes uzstāsies rokgrupa no Daugavpils «Dabasu Durovys», kas 11.aprīļa vakarā savas oriģināldziesmas pirmoreiz plašākai auditorijai izpildīs angļu valodā.

Līdz šim veiksmīgākais ieraksts Mararai ir kopdarbs ar dīdžeju Kelvinu Herisu «Thinking About You». 2012.gada nogalē Marara izdeva debijas albumu «The Real», kura skaņdarbi tika iekļauti aktīvā rotācijā tādās radio stacijās kā «Ministry of Sound», BBC Radio «1Xtra», «Kiss» FM un citās.

Marara piedalījusies Herisa pasaules turnejā, kā arī nesen apceļojusi Eiropu ar mūzikas producentu apvienību «Camo&Krooked». Rīgā Marara uzstāsies kopā ar dīdžeju, taustiņinstrumentālistu un producentu «Dj Tenku».

«Parachute Youth» koncerts bija paredzēts 7.februārī Rīgas kinostudijā.

Biļetes uz Mararas koncertu 11.aprīlī var iegādāties «Ticketpro.lv» un tirdzniecības vietās. Uz 7.februārī paredzēto pasākumu iegādātās biļetes ir spēkā 11.aprīļa koncerta apmeklēšanai. Tās var atdot arī naudas atmaksai februāra laikā. Šajā gadījumā jāsazinās, rakstot uz e-pastu «info@ticketpro.lv».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu