Nepērc jaunu, iemācies dot apģērbam otru dzīvi (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pavasaris galvā, aiz loga... un tavā drēbju skapī? Ko saki, ja tā vietā lai skrietu uz veikaliem, jauno košo pavasara kolekciju apdullināta, paliec mājās un izrevidē drēbju skapi? Ja atrodi lietu, kas vairs neliekas gana labs šai sezonai grāb ciet un piedalies darbnīcā «Apģērba otrā dzīve», atradīsim veidu kā šai lietai dot otru iespēju!

Pasākums notiek ceturtdien, 27. martā no plkst. 18.00 homo ecos Zaļajā stāvā – Pārdaugavā, Ernestīnes iela 12, sētas māja, otrais stāvs. (Ar sabiedrisko transportu - 5. trolejbuss un 4., 4.z, 21, 38, 39, 46. autobusi, kā arī mikro autobusi. Pietura «Ļermontova iela»)

«Apģērba otrā dzīve» pasākumā pārveidos un pilnveidos apģērbu, apgleznojot to ar auduma krāsām, veidos «kosmisko zīmējumu», kas pēdējā laikā kļuvis populārs. Varēs izpausties pēc savas patikas un bez ierobežojumiem, bet būs pieejami arī šabloni (trafareti) ar dažādiem zīmējumiem.

Piedalīties aicināti jaunieši un pieaugušie, vecāki, bērni un vecāki ar bērniem, visi kas vēlas šo pavasari padarīt vēl košāku.

Līdzi jāņem:

  • Apģērbs, ko vēlies apgleznot (vislabāk derēs krekliņi no kokvilna+elastāns materiāla)
  • Švamme
  • Zobu birste
  • Radošais gars

http://ej.uz/ofir

Radošā darbnīca - par ziedojumiem.

«Apģērba otrā dzīve» ir projekta «Eko turbulence 2» lekciju, radošo darbnīcu un ekspedīciju sērijas pasākums. Projektā paredzēti vairāki lekciju vakari, radošās darbnīcas, lai veidotu eko kosmētiku, runātu par ūdens nozīmi kā arī citi pasākumi.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu