Neticams latviešu veiksmes stāsts Londonā (249)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Latviešu uzņēmēju izveidota biznesa klases pasažieru pārvadājumu kompānija «Amitours London», kas apkalpoja Londonas olimpiskās spēles, veiksmīgi uzsākusi darbu Londonā un saistībā ar paplašināšanos piedāvā darbu vēl 100 šoferiem, liecina informācija darbā iekārtošanas firmas «123Drivers» mājaslapā.

«Amitours London» specializējusies korporatīvo klientu apkalpošanā un ir pilnībā licenzēta pasažieru pārvadājumus uzraugošajā institūcijā «Transport for London un Public Carriage Office». Biznesa paplašināšana Londonā esot uzņēmuma ambiciozākais projekts, un pašlaik ar licenzētās darbā iekārtošanas firmas «123Drivers» palīdzību kompānija Latvijā aktīvi piesaista šoferus jaunām vakancēm. Kā liecina informācija «123Drivers» mājaslapā, uzņēmums patlaban strādā pie liela projekta Londonā, kuram gatavo vairāk nekā simts biznesa klases autovadītāju.

«123Drivers» pārstāvis Kaspars Sīmanis informēja, ka patlaban uzņēmumā strādā 20 šoferi un vēl apmēram 25 puiši gaida licences un stažējas citos projektos. «Kopumā mērķis ir divu līdz trīs gadu laikā Londonā nodarbināt ap 300 mašīnas, kas nozīmē darbu 500 - 600 šoferiem,» uzsver Sīmanis.

Šoferi tiekot apmācīti Parīzē, tur viņi apgūst nozares pamatprincipus - komunikāciju ar klientiem, maršrutu plānošanu, navigācijas ierīču lietošanu. Braukšana jāmācās Londonā, kur ir kreisās puses satiksme. Parasti atrast šofera darbu Londonā nav vienkārši, un liela daļa iebraucēju esot spiesti izvēlēties zemākas kvalifikācijas darbus. «Redzot mūsu puišus uzvalkos ar kaklasaitēm pie melna mersedesa stūres, nevienam nav šaubu, ka šis ir latviešu veiksmes stāsts ne tikai no kompānijas, bet arī no šoferu viedokļa,» stāsta «123Drivers» pārstāvis Kaspars Sīmanis.

Kā biznesa portālu «Nozare.lv» informēja uzņēmumā, šonedēļ «Amitours London» piedalījās vispasaules vadošajā tūrisma industrijas pasākumā «World Travel Market», kur bija izveidojusi savu stendu «Amitours: Riga - Paris - London».

Latviešu kompānija piesaistījusi uzmanību ar augstiem kvalitātes standartiem un spēju nodrošināt servisus vairākās Eiropas pilsētās - kompānijai ir filiāles Parīzē un Francijas dienvidos, kā arī ziemas sezonā - Ženēvā.

«Amitours London» ietilpst transporta kompānijas «Amitours» grupā, kas sekmīgi strādā Eiropā jau kopš 2007.gada. Tā piedāvā taksometru, lidostas transferu, pārvadājumu un ekskursiju pakalpojumus vairākās Rietumeiropas valstīs - Lielbritānijā, Francijā un Šveicē.

Komentāri (249)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu