Nevainīga līdz kāzām: par un pret (304)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par nevainību līdz kāzām patiesībā daudz diskutē. Mūsu vecmāmiņas (bet varbūt arī mammas) nevainību novērtēja un sargāja tam, kas kļūs par viņas vīru. Bet kā ir šodien? Vai nevainība joprojām ir vērtība? Bet varbūt seksam līdz kāzām ir vairāk plusu nekā mīnusu?

Paris.lv

Iemesli, kādēļ ir vērts izmēģināt seksu līdz kāzām:

Agrāk cilvēki precējās jauni. Protams, nav jāmīlējas tikai tādēļ, lai to izdarītu līdz kāzām. Laimīgākās ir tās, kas savu pirmo reizi atceras kā vienu no brīnišķīgākajiem mirkļiem dzīvē un piedzīvo to ar mīļoto cilvēku. Atcerieties, ka agrāk cilvēki precējās daudz jaunāki, varbūt tas arī ir viens no iemesliem, kādēļ sekss pēc kāzām bija dabiska lieta. Jāatzīst, ka tagad ir citi laiki.

Uzzināsiet, kādas ir Jūsu seksuālās vajadzības. Jūs taču nekad nepirktu automašīnu, vispirms to neizmēģinot!? Šis piemērs gan nav pats labākais, kad tiek runāts par mīlestību un ilglaicīgām attiecībām, taču atzīstiet, ka sekss ir ļoti nozīmīga laulības sastāvdaļa. Jāpiekrīt arī tam, ka gultas lietas lauAlībā tomēr nav vissvarīgākās, bet, ja viens no jums nebūs apmierināts ar seksuālo dzīvi, tas var radīt vēlmi seksuālo enerģiju izlādēt citur.

Kā gan iemācīsieties to darīt? Mazās gultas gudrības varat iemācīties tikai ar pieredzi. Vai Jūs nevēlētos savu topošo vīru pārsteigt ar kaut ko, kā dēļ viņš Jums iečukstētu ausī, ka esat vislabākā un seksuālākā sieviete pasaulē. Pirms saistību uzņemšanās pret vienu vīrieti varat iegūt nelielu pieredzi, kas tikai dažādos Jūsu un Jūsu mīļotā seksuālo dzīvi.

Pirmā reize ne vienmēr ir tāda, kādu to gaida. Lielākai daļai meiteņu pirmā nakts ir sāpīga, var būt asins. Jūs taču nevēlaties atcerēties pirmo kāzu nakti tikai ar to, ka sekss ir sagādājis sāpes?

Nekad nevarat zināt, kas Jūs gaida nākotnē. Iedomājieties, ka apprecējāties, taču attiecības ģimenē diemžēl neizveidojās. Jūs izšķiraties, iemīlaties kādā citā, veidojat kopīgus nākotnes plānus... grasāties vēlreiz precēties, bet diemžēl jau būsiet zaudējusi nevainību līdz kāzām.... Vai ir vērts ievērot kādu noteikumu tikai noteikuma pēc? Varbūt svarīgākais to izdarīt ar savu mīļoto cilvēku, bet laulība ir tikai formalitāte.

Iemesli, kādēļ ir vērts saglabāt nevainību līdz kāzām:

Varat tikt sāpināta. Iedomājieties, ka zaudējāt nevainību ar cilvēku, kuru mīlat, bet jums attiecības tā arī neizveidojās. Varbūt viņš pat Jūs piekrāpa un nodeva. Droši vien būsiet vīlusies un sāpināta daudz vairāk nekā tajā gadījumā, ja nebūtu spērusi šo nopietno soli.

Nevainība – dāvana mīļotajam. Vai Jūs nevēlētos, lai pirmā reize būtu ar to cilvēku, kurš ir Jūsu īstā dzīves mīlestība, ar kuru audzināsiet bērnus un mazbērnus... Tikai tad, kad nolemsiet uzņemties saistības viens pret otru, būsiet pārliecināts, kas šis ir īstais cilvēks.

Grūtniecība un venērisko slimību risks. Lai arī ko teiktu prezervatīvu un kontracepcijas tablešu reklāmās, pret grūtniecību nav simtprocentīgas aizsardzības. Vislabāk ir tad, kad bērni tiek plānoti un pāri viņus sagaida tad, kad var parūpēties ne tikai par sevi, bet arī jauno dzīvību. Protams, tikai rūpīgi izvēloties partneri un pienācīgi izsargājoties, varat izvairīties no dzimumattiecību laikā iespējamajām slimībām.

Attiecībām jārodas no mīlestības, nevis no vēlmes satuvināties. Kad tuva draudzība tiek veidota tikai tam, lai vienmēr varētu priecāties par attiecību laikā sniegtajiem labumiem, galu galā varat iegūt pavisam ko citu. Šādās attiecībās rodas greizsirdība, dusmas, neuzticība un visbeidzot paliek tikai salauztas sirdis. Nopietnas attiecības dzimst no mīlestības, bet, veidojot šādas attiecības, var arī nedaudz pagaidīt tuvības mirkļus.

Vai nevainība ir modē? Vai nedomājat, ka sieviete, kas saglabā savu nevainību tik ilgi, kamēr satiek savu izredzēto, ir daudz nopietnāka un ievērojami principiālāka? Šādas sievietes lielākai daļai vīriešu patīk vairāk nekā tās, kuras viņi dēvē par «viegli pieejamām».

Komentāri (304)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu