Neveikls zaglis pārsteidz apsargu (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: lisainglasses, CC BY-NC-SA 2.0

Rīgā, Slokas ielā, otrdien kāds neveikls zaglis pārsteidzis apsardzes darbinieku, nozogot videonovērošanas kameru, kuras ierakstu tajā brīdī vēroja apsargs, savā oficiālajā «Facebook» kontā vēsta Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde.

Kāds apsardzes darbinieks, kurš vēroja videonovērošanas kameru ierakstus, pēkšņi vienā no monitoriem pamanīja kāda vīrieša seju - bija redzams, ka vīrietis mēģina atvienot kameru. Mirkli vēlāk attēls pazuda un iedarbojās signalizācija.

Uz notikuma vietu nekavējoties ieradās apsardzes darbinieki un aizturēja 1981.gadā dzimušo vīrieti, kurš bija paspējis videokameru noņemt, taču nebija paspējis aizbēgt no notikuma vietas.

Vīrietis tika nogādāts policijas iecirknī, kur policijas darbinieki atklāja, ka viņš agrāk jau neskaitāmas reizes ticis aizturēts par mantiska rakstura noziegumiem.

Par zādzību ir sākts kriminālprocess, un aizdomās turētajam kā drošības līdzeklis ir piemērots apcietinājums.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu