Neveiksmīgs joks 14 gadus vecai meitenei var atnest nopietnas nepatikšanas (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrew Morrell Photography, CC BY-ND 2.0

Kāda jauniete no Nīderlandes pēc neveiksmīga joka sociālajā tīklā «Twitter», iespējams, iekūlusies pamatīgās nepatikšanās un ieguvusi prāvu sekotāju pulku.

Ārvalstu mediji vēstī, ka Sāra, kuras lietotājvārds «Twitter» bija «@QueenDemetriax_», pieminot ierakstā «American Airlines» aviokompāniju, uzrakstījusi draudus saturošu vēstījumu.

Lai arī īsi pēc tam viņas ieraksts ticis dzēsts, ekrānuzņēmumi ar ierakstu strauji izplatās internetā.

Draudus saturošajā tvītā rakstīts: «Labdien, mans vārds ir Ibrahims, esmu no Afganistānas. Esmu daļa no «Al Qaeda» un 1.jūnijā grasos paveikt ko ļoti lielu.»

Aviokompānija uz šo ierakstu reaģēja zibenīgi, atbildot, ka šādi draudi tiek uztverti ļoti nopietni. Tāpat jauniete informēta, ka viņas IP adrese un notikušā detaļas tiks nosūtītas drošības iestādēm.

Pēc tā meitene veikusi vairākus ierakstus, norādot, ka ir tikai pajokojusi un ir nobijusies. Tāpat viņa rakstījusi, ka nekad nav bijusi Afganistānā un ir tikai 14 gadus veca meitene no Nīderlandes.

Aviokompānija uz meitenes izmisīgajiem ierakstiem sociālajā tīklā vairs nereaģēja, tomēr citi «Twitter» lietotāji gan - viņas sekotāju skaits īsā laikā no pāris tūkstošiem pārauga vairāk nekā 30 000.

Galu galā gan meitenes, gan aviokompānijas ieraksti tika dzēsti, tāpat nav zināms, vai drošības iestādes tiešām ir informētas par notikušo.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu