Nežēlīgs noziegums Jelgavā: ļaundaris aizdedzina ar degmaisījumu aplietu vīrieti (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pagājušās nedēļas nogalē Jelgavā noticis nežēlīgs noziegums – kāds ļaundaris ar degmaisījumu aplējis vīrieti un to aizdedzinājis. Cietušais no gūtajiem apdegumiem miris, portāls «Apollo» uzzināja Zemgales reģiona policijas pārvaldē.

Policijas pārstāve Ieva Sietniece pavēstīja, ka 9.marta naktī, ap pulksten 1.35 Jelgavā, Tērvetes ielā, dzīvoklī piekauts 1968.gadā dzimis vīrietis, kurš pēc tam apliets ar degmaisījumu un aizdedzināts.

Aizdomās par noziegumu policijas darbinieki aizturējuši divus 1987.gadā dzimušus vīriešus, no kuriem viens ir iepriekš jau divas reizes tiesāts par zādzībām.

Abi vīrieši, kuri jau bija alkohola reibumā, 1968.gadā dzimušo vīrieti naktī bija apciemojuši viņa dzīvoklī, kur izcēlies konflikts. Ļaundari vīrieti piekāvuši un atstājuši guļam gultā.

Viens no ļaundariem izdomājis atgriezties dzīvoklī, kur aplējis guļošu vīrieti ar degmaisījumu. Tieši tajā laikā vīrietis pamodies. Taču noziedznieks nav pārtraucis savu rīcību un aizdedzinājis cietušo.

Cietušais vīrietis paspējis izskriet mājas pagalmā, taču glābties viņam nav izdevies - no gūtajiem apdegumiem vīrietis slimnīcā miris.

Uzsākts kriminālprocess, kura laikā tiks pārbaudīta vīriešu saistība citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

Vienam no noziedzniekiem piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu