NHL nākamgad plāno rīkot sešas spēles zem klajas debess (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība nākamgad zem klajas debess plāno rīkot uzreiz sešas spēles, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Nākamā gada 1. janvārī notiks tradicionālā «Winter Classic» spēle, kad Mičiganas štata universitātes stadionā, kas atrodas ASV pilsētā Enārborā, tiksies Detroitas «Red Wings» un Toronto «Maple Leafs» komandas.

Bez šīs spēles zem klajas debess plānots rīkot arī 25. janvāra spēli Losandželosā starp vietējo «Kings» un Anaheimas «Ducks» un divas cīņas Ņujorkā, kad 26.janvārī «Rangers» tiksies ar Ņūdžersijas «Devils», bet 29. janvārī «Rangers» un «Islanders» aizvadīs pilsētas derbiju.

Tāpat ārā apstākļos plānots rīkot 1. marta spēli Čikāgā starp vietējo «Blackhawks» un Pitsburgas «Penguins», kā arī 2. marta maču Vankūverā, kurā «Canucks» uzņems Otavas «Senators» hokejistus.

Šāda iecere plānota realizēt ar mērķi pēc iespējas ātrāk atgūt zaudējumus, kādus līga piedzīvoja šīs sezonas lokauta dēļ.

Lokauta dēļ šosezon «Winter Classic» spēle netika aizvadīta, bet tās norises vieta un dalībnieku sastāvs iekļauts nākamās sezonas kalendārā.

«Winter Classic» mačs zem klajas debess tiek aizvadīts kopš 2008. gada. «Red Wings» komanda tā dalībnieku vidū izvēlēta otro reizi, bet «Maple Leafs» - pirmo reizi.

«Winter Classic» spēles apmeklētības rekords sasniegts 2008. gadā, kad maču starp Pitsburgas «Penguins» un Bufalo «Sabres» Ņujorkā klātienē noraudzījās 71 217 skatītāji, bet Mičiganas štata universitātes stadions spējīgs uzņemt krietni lielāku apmeklētāju skaitu.

NHL lokauts, kura dēļ tika atcelta arī šīs sezonas Visu zvaigžņu spēles nedēļas nogale, ilga 113 dienas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu