NHL nedēļas pirmā zvaigzne - Džons Tavaress (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par pagājušās nedēļas NHL spožāko zvaigzni atzīts Ņujorkas «Islanders» kanādiešu uzbrucējs Džons Tavaress, vēsta «nhl.com».

22 gadus vecais Tavaress aizvadītās nedēļas trīs spēlēs guva piecus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, palīdzot komandai izcīnīt divas uzvaras. 2009. gada NHL drafta pirmais numurs šosezon 14 mačos ir guvis 11 vārtus un atdevis deviņas rezultatīvas piespēles, turklāt viņš ir guvis vārtus jau piecās spēlēs pēc kārtas.

Nedēļas otrās zvaigznes godu izpelnījies Anaheimas «Ducks» zviedru vārtsargs Viktors Fāsts, kurš izcīnīja trīs uzvaras trīs spēlēs, vidēji mačā ielaižot 1,89 ripas un atvairot 93,5% metienu. 30 gadus vecais Fāsts kļuvis tikai par trešo vārtsargu NHL vēsturē, kuram izdevies uzvarēt vismaz pirmajās astoņās spēlēs karjerā.

Tikmēr par trešo zvaigzni nosaukts Karolīnas «Hurricanes» čehu uzbrucējs Jirži Tlustijs, kurš trīs mačos guva četrus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, palīdzot «Hurricanes» svinēt trīs uzvaras.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu