NHL nedēļas pirmās zvaigznes godu izpelnās Kails Turiss (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par aizvadītās nedēļas NHL pirmo zvaigzni atzīts Otavas «Senators» kluba centra uzbrucējs Kails Turiss, vēsta līga.

24 gadus vecais Turiss aizvadītās nedēļas četrās spēlēs guva četrus vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, kas bija labākais rādītājs starp visiem līgas hokejistiem. Spēlētāja spožais sniegums palīdzēja «Senators» vienībai četros mačos izcīnīt trīs panākumus.

Līdz šim kanādietis regulārās sezonas 74 spēlēs izcēlies ar 25 vārtu guvumiem, kā arī 30 rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr otrās zvaigznes gods ticis citam kanādietim - Bostonas «Bruins» uzbrucējam Patrīsam Beržeronam.

Nedēļas gaitā spēlētājs ar vārtu guvumu izcēlās katrā no četrām aizvadītajām spēlēm, kopumā gūstot piecus vārtus un atdodot vienu rezultatīvu piespēli, bet «Bruins» hokejisti nedēļas gaitā tika pie trim panākumiem četros mačos.

Zīmīgi, ka hokejists guvis vārtus jau septiņās spēlēs pēc kārtas, turklāt viņš kļuvis par pirmo Bostonas kluba hokejistu, kuram šāds panākums izdevies.

Šosezon 28 gadus vecais centra uzbrucējs 75 cīņās ticis pie 27 vārtu guvumiem un 29 rezultatīvām piespēlēm. Tāpat hokejistam šobrīd ir otrs labākais lietderības koeficients visā līgā +36.

Par nedēļas trešo zvaigzni nosaukts ASV izlases labās malas uzbrucējs Tīdžejs Oušī, kurš pārstāv Sentluisas «Blues».

Oušī trīs aizvadītajās nedēļas cīņās guva četrus vārtus un divas reizes rezultatīvi piespēlēja, palīdzot klubam izcīnīt divus panākumus trijās spēlēs.

Šajā sezonā 27 gadus vecais amerikānis izcēlies ar 21 vārtu guvumu un 39 rezultatīvām piespēlēm 73 mačos, uzstādot personīgos rezultativitātes rekordus visos rādītājos.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu